reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mysia oczywiscie ze sie nie pogniewalsymy :)
Super ze z dzidzia wszytsko ok :) Ja tez bede robila USG 4D napewno ale tez dopiero potem :)
No tak ak przygotowania d slubu zabieraja ci mnostwo czasu :)
Zycze milego przygotowania,i nie stresuj sie za bardzo :)

Dziewczynki a co wy na to bysmy wstawiy swoje zdjecia?? bo na avatarach sa male, a fajnie by bylo zobaczyc dana mamusie :)

reklama
Ja jestem za Violett..... Zaraz cos wkleje :-D:-D:-D:-D to ja 2 miesiące temu... Teraz mam inną fryzurke :))

Więcej moich zdjęć można zobaczyć na moim profilu w albumie " chrzest "

Załączniki

• Fotka0337..jpg
    Fotka0337..jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 42
Ciesze sie ze jestes za mna :) Bo jednak fajnie widziec mamusie :)

Załączniki

• DSCF1035.jpg
    DSCF1035.jpg
    64,1 KB · Wyświetleń: 52
  • 20100213(007).jpg
    20100213(007).jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 60
  • 20091221(002).jpg
    20091221(002).jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 53
  • 20091221(001).jpg
    20091221(001).jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 52
  • 20091221(014).jpg
    20091221(014).jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Ta księżniczkaobok mnie to moja siostrzyczka kochana :) Trochę nie ogarnieta bo w trakcie jej choroby byly, ale ona uparta bestia jest i jak ja robie sobie zdjecia to ona musi robic ze mna. Ale najbardziej aktualne zdjecie jeest z moim P. Tego dnia dowiedzialam sie o moim odmienionym stanie :)
Czemy dziewuszki na wasze zdjecia :)

Ashera BARDZO CI DZIĘKUJĘ :tak::-) ta lista jest już zapisana w folderze Alex wiec nic nie zgubię :-D a z innej beczki to Gratuluję kolejnej pociechy :rofl2: ty masz tempo :-) mój Bartek się mnie zapytał czy my też tak hehe ;-)

jak wam minął dzionek dziewczyny? :rolleyes:

Mi tak średnio.... Noga boli..... A no i miałam dzis dzieci do pilnowania...Od 12 do 17.... były troche nieznośne...ale dałam rade... Seba już spi a Kuba pije mleczko i sadze ze za chwilke też zaśnie :)))

Kingah Witamy serdecznie pisz jak najczesciej:-)
Mysia618 masz racje bombowa pamiatka sama żałuje ze u nas takiego USG nie ma:-(
Violett ślicznie wyglądacie super:-) siostrzyczka przesliczna a tobie ciaza słuzy:-)
pati piekna jak zawsze:-)

to i ja dodam swoje foto:-)
P1010259.jpg

A my walczymy z odparzeniami na pupce masakra dosłownie:/ no ale mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej:-) Poza tym rano nocnikujemy mały chetnie siada nawet sam próbuje wołac jak mu sie chce przynajmniej wczoraj i dzisiaj tak zrobił z tym ze dzis za drugim razem nie zdażyłam niestety i wieksza czesc znalazła sie na ziemi niz w nocniku ale wina ewidentnie moja hihi:-)

reklama
Witajcie:) ja właśnie po lekcji biologii uff... nareszcie:):-):-)o 16 zaczyna mi sie następne chemia i fizyka wrr....:wściekła/y::wściekła/y:ale trzeba przeżyć;-)

To ja w takim razie też dodam swoje zdjęcia jak wyglądam:):tak:
ab824379b9.jpg22f03f4aeb.jpg o to ja:)
:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Do góry