reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny pół godziny temu się przewróciłam :( Szłam w japonkach, mokro było w garażu i nie minęła chwilke, podjechałam i prosto na tyłek.. Nic nie będzie dziecku? :(

o jejku ja bym się przestraszyła..ale nie mam pojęcia..ale nie powinno skoro spadlas na pupe;**
zadzwon do swojego lekarza jutro..albo dzisiaj jak mozesz..

No nic mnie nie boli.. Mały się rozpycha, ale nie kopie... z tym, że on tak ma na wieczór..
Więc sama nie wiem :( Ehh, a mój D. szedł troche za mną.. a ja jeszcze tak uważałam, żeby się nie wywalić na zjeździe do garażu.. a tu bęc, na prostej drodze..

Dziewczyny pół godziny temu się przewróciłam :( Szłam w japonkach, mokro było w garażu i nie minęła chwilke, podjechałam i prosto na tyłek.. Nic nie będzie dziecku? :(
nic nie powinno byc jak na tyleczek polecialas:) mialam podobna sytuacje:) na strachu sie skonczylo. Obserwuj ruchy:) jak by cie cos niepokoilo to n aIP gon.

Kiedy masz wizytę??
Moim zdaniem jak będziesz się dobrze czuć to nie masz po co iść wcześniej do lekarza... Całe szczęście ,że na tyłek spadłaś...
Zrób co uważasz..

reklama
dziecko ma dobrą amortyzację w brzuszku, pływa w wodach, wiec powinno być okej :-) trochę nim potelepało, ale pewnie mu się spodobało to :D
ja lecę spać, dobranoc wszystkim:*

Do góry