reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie Mamuśki:-)
ixidixi uważaj na siebie :tak:

ja mam dzisiaj zakwasy bo graliśmy do 2 w "You`re in the movies":laugh2::rofl2:
dzisiaj przyjemnie chłodno jest mamy czym oddychać hehe :-D jak nocka minęła?

reklama
Cześć dziewczyny...
Ja też nie cierpię pająków... Nawet nie wiecie jaka to było dla mnie katorga jak mój brat przyniósł do domu ptasznika. Po czym zaczął malować sobie w pokoju i ten ptasznik był na wprost mojego łóżka... Później musiał iść do wojska a ja z siostrą się nią zajęłyśmy... Bo to dziewucha ponoć była.. Także jak on wrócił z wojska pająk już nie żył. hmm karmiłyśmy ją...No ale...
Później przywlekł węża... I w tedy zrozumiałam ,że wole pająki od węży...Jak widzę węża wyciągniętego z terrarium to wpadam w panikę... Masakra... Na szczęście brat się wyprowadził i wziął węża ze sobą...
Madzia Ja również życzę dwóch kreseczek...
Elizka Noo strasznie leci.. Mój synuś skończy 7 miesięcy. Już jest taki duży...
No nic to miłego dnia wam życzę :-)

Witajcie Mamuśki:-)
ixidixi uważaj na siebie :tak:

ja mam dzisiaj zakwasy bo graliśmy do 2 w "You`re in the movies":laugh2::rofl2:
dzisiaj przyjemnie chłodno jest mamy czym oddychać hehe :-D jak nocka minęła?
ja nie spałam do 1..... nie umiałam :///
teraz próbuje położyć Kube spac bo od 8 nie śpi i marudzi mi tutaj....

misia ptasznik?? wąż??? ja bym go chyba przez okno z tym wyrzuciła.... fuuuujjjjj

No hej laski :):):)
Jestem piekielnie zła...... ale to nic...
Przed chwila zabiłam ogromnego pająka.... miała chy ba z 10 cm....błeeeee
taki owłosiony i grubbbbyyyyy ochyda
ochyda... ja się boję pająków i ogólnie wszelkiego robactwa też ;/
Zobacz załącznik 272193
A ja żadnych specyfików nie używam:) Odparzeń Mała nie ma a do kąpieli używa mydełka:)

Eve
wspominałaś coś o chodzeniu mojej córki. Jeszcze nie chodzi. Dziś dopiero 8 miechów skończyła, ma czas:)

pamiętam jak ja 3 razy ze schodów glebłam w czasie ciąży, ale na plecy i nie mogło się nic stac dziecku. Jesli Ty tez upadlas na tyl to spokojnie.

to nasza córeńka z wczoraj:):)
ale słodka :-) i widzę wczoraj 8 m-cy skończyła, wszystkiego najlepszego :-)
hehe mnie tylko nie straszą te mikroskopijne pajączki, reszta leci za okna /nigdy bym skubańca nie zabiła:p/
mój mąż też nie, a ja bym wszystkie zabiła :-p
melduje że dzisiaj zrobiłam test i wielka brzydka jedna kreska.. :-(

a już się tak przyzwyczaiłam do tego że będzie bobo :-(
oj szkoda. ale w sumie tego chciałaś, a dzidzia napewno jeszcze się u Ciebie pojawi, oby z kimś odpowiedniejszym :-)
nastepnym razem sie nie nastawiaj to wyjdzie pozytywnie;) u mnie tak bylo :)
u mnie też:-)
hej
no nie da sie was nadrabiać ale dzis mialam chwile wiec udalo sie te strony przeczytac.:-)
Co do gier to ja uwielbiam GTA 3 :-D gralabym w to caly czas;-)
Co do kosmetykow dla dzidziusia to ja na oczatku kupilam mala butelke Oilatum (starczyla na miesiac) i kapalam w tym malego bo mu skórka schodzila.
I jak narazie nie uzywam niczego wiecej, szamponu do wlosow- nie, jedynie plyn do kapieli bambino.
a jsli chodzi o oliwke ambino to ona zaostawia na ubrankach plamy wiec lepiej kupic tą Nivea:tak: juz testowalam :tak:
Pampersy to teraz mam happy i są ok. Dada jest super ale ta wieksza rozmiarówka bo te male są sztywne :dry: ale jak u kazdej firma pampers dla mnie najlepsza tylko ta cena........:dry:
No ixidixi współczuje upadku, ale jak nic nie boli to jest wszystko oki:-)
patrycja ja tez nie lubie pająków, u mnie na szczescie są tylko te takie normalne chudziutkie :-)
madzia90 zycze by na nastepnym tescie pojawily sie magiczne 2 kreseczki :tak: ;-)

No chyba wszystko napisalam.....:-p
Miłej niedzieli:-)

Edit: a no i mój szkrab dziś konczy dwa miesiace! ale zlecialo, a dopiero coz brzuszkiem bylam jeszcze i narzekalam........:-)
wszystkiego najlepszego dla Małego:-) czas bardzo szybko leci, nasza ma już prawie 7tyg, ja nie wiem kiedy to zleciało :szok:

właśnie się karmimy, tatuś odsypia nockę, a ja dopiero co wstałam i wyspana jestem :-)

Hej laseczki;) ja tylko przyszłam się przywitac bo do mojej babci prawnuczek przyjechał ma 8 miesięcy wiec ide troche pomęczyc :-D buziaczek

hej mlode mamusie... dawno mnie nie bylo. Nasze dnie mijaja od rehabilitacji do rehabilitacji. W tej chwili przebywamy u dziadkow i na szczescie Adasko przebywa duzo czasu z babcia na polku :-) a ja mam chwile oddechu :-) .
Co do pajakow bo widze ze mialysmy na ten temat dyskusje ;-) ja to juz mam fobie na ich punkcie. nie jestem w stanie sie do nich zblizyc bo mam wrazenie ze na mnie wleza.... bleee. Bez paniki po zobaczeniu takiego drania (bez wzgledu na wielkosc) sie nie obedzie.

Elizka to ucałuj Bobaska od e-ciotki Vegas:):D Boże, kiedy Martynka miała 2 miesiące. Fiu fiu:)

Węże, ptaszniki.. masakra.. Bałabym się, że to coś powyłazi ze swoich domków i bałabym się zasypiac w domu, gdzie byłoby to paskudztwo;/

Nocka za nami nie za ciekawa. Myszka od 19 /wówczas usnęła/ budziła co 2h, aż do 6.30. Okropnie się nie wyspałam bo oczywiście z mężem poszliśmy po 1 spac:p

Co do pampersów. My testowaliśmy i Dady, i Huggies, i Pampers. W Huggies wnerwiają mnie te siateczki po bokach, toż to takie duże! Okropnie to wygląda. Ale chłonnośc mają extra. Pampersy mi odpowiadały, ale ta cena - Huggies używam ze względy na promocje, które są często i za 49.99 miałam 128szt:) Dady mają super cenę, chłonnośc też, ale sztywnośc mnie denerwuje.

mnie koleżanka poleciła happy dla niemowlaczków bawełniane :) ale te małe dupki same i tak wszystko weryfikują hehe któraś dziewczyna pisałąze jej maluch ma czytnik w dupce hihi

pająków węży i jaszczurek nie cierpię insektów wszelkich też fuuuuu

reklama
Hej laski... :)

No ja dzisiaj miałam długi spacer po Rabce i okolicach... było ciap nóżkami w wodzie górskiej itp...

Ale najgorsze co mnie spotkało to to, że moje ulubione spodnie są ciasne już i mnie gniotą :(
I to tak że mi baniaczek urósł i jakoś tak kompleksik brzuszka mnie dopadł... :(

Ile powinno się przytyć w ciąży?? Bo ja podczas ostatniej wizyty miałam 1,5kg więcej jak na początku...A jestem w 8 tyg...

Do góry