reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hehe no ale przynajmniej teraz wiemy ze jesteśmy we dwie ;p

A dzisiaj z głupoty pojechałam z tatą nowym autem pojeździć, bo coś z systemem wydechowym mu się zaczęło dziać (od tygodnia je ma - z komisu) ... Ale nie o to chodzi, jak wróciliśmy na plac. na ławce siedziały moje sąsiadki, tak mniej więcej 23-25 lat, i sąsiadka z klatki co jest w 5 miesiącu, jedna ma syna 11 miesiecy, druga 3 miesiące :)
Tak i gadałyśmy się, żeby mi wygnał posyłały żebym wyszła z domu, bo zawsze siedzą sobie na tej ławce wieczorkiem ze 2 godzinki :) tak więc, będę miała co robić po południu :)

reklama
Artystka witaj po przerwie:-) MNie to pewnie nie pamiętasz;-):-D

A te puchnięcie to może od jakichś zrostów w macicy? Ja mam bóle i puchnięcie od zrostów pooperacyjnych.

A co do tego, że niektóre rzeczy czy przepisy w naszym kraju są co najmniej chore to się zgadzam :wściekła/y: Mam koleżankę, która na wadę serca, chorobę płuc i do tego jeszcze miała operację mózgu a renty nie dostała, bo według ZUS nadaje się do pracy:szok::wściekła/y::no::angry:

No i synuś cudowny :-):-)

confounded jeszcze odnośnie tego żelu to jest jedynym który mnie nie uczula;-)

ja mam dwóch braci i tate wiec na skarpetki mojego K juz nie zwracam uwagi, z przyzwyczajenia...;-)

dobra dziewczyny ja ide spać bo poprzediej nocy sie nie wyspałam. bede was nadrabiac jutro bo widze produkcja idzie pełną parą.:-)

buziaki, dobrej nocki Mamusie i dzieciaki :*:*:*

ja mam dwóch braci i tate wiec na skarpetki mojego K juz nie zwracam uwagi, z przyzwyczajenia...;-)

dobra dziewczyny ja ide spać bo poprzediej nocy sie nie wyspałam. bede was nadrabiac jutro bo widze produkcja idzie pełną parą.:-)

buziaki, dobrej nocki Mamusie i dzieciaki :*:*:*
dobranoc:) i obys dzis sie wyspala:*

Chciałabym, ale mojemu Krzyśkowi, to nawet od sandałów potrafią gołe stopy się zapocić :( ... Sportowiec, gra w piłkę, więc i tak jest narażony na teki zapachy ;]

reklama
lolkak Bo gorzej z socialem to tylko w Rosji jest chyba :baffled:
Fikusek no to będziecie mieli co robić. Ja się zastanawiam czy iść na ESKE w tym roku.
Misia dobranoc!

Ciekawe czy są dni Bydgoszczy?? Pewnie są a ja nawet nie wiem kiedy :-p

Do góry