reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a coś konkretnego? czy tak po prostu netujesz ??boja szukam jakiś fajnych stronek

Elizka wy ma cie wstydziochy a ja mam ekshibicjonistę na 1 usg pokazał co miał hehe oby sie tonie skończyło że bez majtek będzie chciał biegać :p

reklama
Ja narazie z neta korzystam za nim P wróci bo później trzeba będzie się mężczyzna zająć :rofl2::-p
Vegas jak ja nie lubię coca coli:-p
Clio Mikiemu zawsze pasuję bieganie na golasa :-):-p ale on dopiero w 33tc pokazał co tam ma:sorry2:

Elizka Ty masz 22 lata, tak? Podziwiam, że dajesz radę z trójką dzieci:) A powiedz.. planowane były? Wybacz, że tak pytam:)
Nom w czerwcu skonczylam 22 lata;-)
czy planowane... hmm... pierwsze dwoje nie. tz z Hanią wpadka ale swiadoma w sumie bo sie nie zabezpieczalismy a Z Danielem nie swiadoma wpadka bo sie zabezpieczalam i w dodatku o ciazy dowiedzialam dopierosie miedzy 4 a 5 miesiacem ciąży ;-)
Miki to juz inna historia... Za duzo pisania i nie na ogóle... :-p

Clio moja na każdym usg świeciła pisią hehe. I dlatego już od 17tc wiedziałam kogo noszę i to na każdym usg co miech było potwierdzane. A w 32tc byłam na 3D i to dodatkowo potwierdziło z jeszcze większą dokładnością:) Muszę z płytki zgrac te foty 3D to bym Wam pokazała. Mam też filmiki, ale krótkie są, z 10 ich mam a fot 32.

Co do neta to ja albo na nk siedzę, albo na bloogu swoim, albo z Wami.

Ja się ostatnio zastanawiałam co by było gdybym zaszła w ciążę mimo plastrów. Ale jeszcze o takim przypadku nie słyszałam:p

Ostatnia edycja:
Pewnie łatwo radzić , ale sama o poradę pytasz więc..
moim zdaniem powinnas wyprowadzic sie do domu samotnej matki. Sporo jest takich miejsc. Byłam u nas w Matemblewie nie raz jako wolontariusz i dla wielu mam to miejsce to opoka, start , motywacja aby zaczac wszystko od nowa. Pomoga Tobie i dzieciom..Mowisz , ze nie mozesz bez niego zyc . A dzieci? co one czuja ? maluszek jest malutki mówisz- wiec odczuwa Twoje nerwy , stres. Jestes teraz odpowiedzialna przede wszystkim za maluchy... Napisz co postanowiłas..
Nie rob glupoty. to malenstwo w Tobie chce zyc , pocieszyc sie swiatem..a Dzieciatko juz zyjace na swicie potrzebuje mamy bardziej .jesli na tate nie moze liczyc

elizka dziś dla odmiany nie chciał pokazać buźki:-) może ta twoja burza do mnie przyjdzie..;-)
clio no ja oglądałam tylko początek bo tata przyszedł zabrał pilota i tyle sobie obejrzałam.... a teraz siedze sobie z wami;-)

hehe mój Miki jak pokazał buźke to wiedziałam ze bedzie miał mój nos i tak jest :-D

a coś konkretnego? czy tak po prostu netujesz ??boja szukam jakiś fajnych stronek

Elizka wy ma cie wstydziochy a ja mam ekshibicjonistę na 1 usg pokazał co miał hehe oby sie tonie skończyło że bez majtek będzie chciał biegać :p

hehe moj to samo w 13 tyg wiedzialm ze bede miec juz syna:D i na kazdym usg jajkami swiecil:D

próbuję chomiczka przekonac do siebie, ale jakoś marnie mi to idzie..:( Może za wcześnie jeszcze. Ostatnio chciałam by zjadł orzecha z mojej dłoni. Już nawet podszedł i go wąchał, ale ostatecznie poszedł do swojej kryjówki.

misia ty masz termin na październik jakoś i między Alexem i Michałem będzie miesiąc różnicy ... hehe to musimy spotkanko zorganizować :) ja to bym Was wszystkie zebrała i w jakimś przytulnym miejscu się spotkała :D z pociechami oczywiście bo bez nich by nas tutaj nie było :D

kolia ale nie walczysz z tym golaskiem czy jednak?

Vegas daj mu czas i częściej łapkę z jedzeniem podsuwaj to pozna twój zapach i to że nie chcesz go skrzywdzić :0)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny mają rację, powinnaś sprawę postawić jasno, żeby wiedział, że albo się zmieni i zacznei interesować rodziną, albo tę rodzinę straci. Za dużo razy mu tak poprostu wybaczałaś, co dla niego jest sygnałem, że i tym razem się uda. Niestety takie skoki w bok zdarzają się i tylko od Ciebie zależy czy będziecie razem. Powiedz czego od niego oczekujesz i czego tolerować nie będzie i albo przystaniena Twoje "warunki" albo do widzenia. Dziewczyny bardzo dobrze podpowiadają Ci jak sobie poradzić samej. Pamiętaj, że bycie samą nie oznacza być samotną, a teraz niestety sama nie jesteś, ale samotna ogromnie. A za każdym razem jak będziesz myślała, żeby skończyć to wszystko popatrz na twarz swojej pociechy i zastanów się co ona w tym wielkim świecie zrobi bez Ciebie. Dla niej jesteś calym światem!! Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Do góry