confounded
Fanka BB :)
fikusek jakim cudem? ja wiem, że dostaniemy 3000zł- ustawowe, gminne i rodzinny zasiłek+dodatek z tytułu urodzenia dziecka. jest coś jeszcze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fikusek jakim cudem? ja wiem, że dostaniemy 3000zł- ustawowe, gminne i rodzinny zasiłek+dodatek z tytułu urodzenia dziecka. jest coś jeszcze?
fikusek no właśnie to jest ten dodatek z tytułu urodzenia dziecka do zasiłku :-) niestety Elizka ma racje- nic więcej już nie ma ;-)
dobranoc Wszystkim;*
a nie możesz iśc na betę prywatnie do lab?
Jak zobaczylam co ta pseudo dorosla wypisuje to mnie ponioslo. Wiec sorki laski z gory za tego posta. Skubus! Co ty pier.doli.sz! Jak umialas sie bzy.kac a twoj facet sie spu.szcza.c to i dziecko bedziesz w stanie wychowac, bo jak sie jest na seks gotowym to na macierzynstwo i ojcostwo tez! Nosz kur.wa! Trzeba byc skonczona idiotka, zeby takie debilstwa wypisywac szczesliwym mamom. Az poszlam na Aliego popatrzec i pomyslalam co by bylo gdyby mu sie taka matka jak ty trafila- moze by nie zyl! Sory ale to g.owno prawda, ze chodzi o twojego faceta-chodzi o ciebie, o twoja wygode! Haha-nie bedzie ci sie chcialo w nocy wstawac? To ile ty masz lat? Osiem? Zalosne. Zal mi twojego dziecka, bo byc moze przez widzimisie rozkapryszonej niby doroslej straci zycie! Studia nie sa wazniejsze od dziecka. Eh. Jak masz tak pisac to wez spier.da*** pomarudzic swojemu facetowi. 16Latki rodza a ty taka biedna 19lat i gorzej rozpaczasz:/