reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!
P wydelegowany do pracy,Miki śpi a ja po śniadaniu teraz tylko łazienka, pogoda ładna słońce świeci aż wraca energia do życia :-)

Miłego rozpoczęcia roku szkolnego:-)

reklama
Kolia To chyba ode mnie ta ładna pogoda przyszła. Bo wczoraj u mnie było ładnie.

Dzieciaki moje właśnie zwlokły się z łóżka. Więc będę zmykać śniadanko im robić.

Pogoda ładna? heh zazdroszcze wam:/ u mnie porazka ciągle... bylam u królików to szok jak pada wieje...:szok:
Miki spi, dzieciaki sie bawia, ja jem sniadanie:)

Ja już wszytsko zrobiłam ze sobą a miałam dzisaj chęć na kakao chyba małemu też zrobie jak się spiący książe obudzi.

Ewi
może od Ciebie ale już nie oddam zpowrotem :-p

Ja sie witam po beznadziejnej nocy:/
I od razu pisze nawet nie chce mi sie wciskac wstecz;-( musicie wybaczyć

Mamusiom, które zaczynają rok szkolny zycze samych piatek szóstek itd:-) no i patrzcie jak przechodzicie na przejsciach ddla pieszych bo ja bym dzis jedna taka piekna potraciła... Ale w ciazy nie była wiec mała strata:-p

Witam :-)

Moje dziewczyny pospały do 8, ale jestem wypoczęta :-)

Wszystkim, które wracają dziś do szkoły życzę udanego rozpoczęcia nowego roku szkolnego.
I tak z drugiej strony, ojjj jak ja bym chciała wrócić do szkoły :-) No, ale niestety ten rok przerwy i od przyszłego roku studia :-)

Witam nadrobiłam was.. dobrze ze duzo nie naskrobałyscie.
Umi u mnie tez noc fatalna dzis julka swoj nocny koncert dala o 1:10... jednak udalo sie ja uspic w lozeczku ale tylko do 2:19... ja pierwsze co patrze na zegarek.. juz tak mam...
wzelam do siebie ale mimo to co chwile sie budzila i plakala.... to sa na pewno zęby no bo co innego.. wczesniej moje dziecko spalo cala noc do 8-9 i nawet nie drgnelo w lozeczku. ale wczoraj za to padla po kapieli przed 21 i jak dalam jej kaszke to zasnela podczass jedzenia:p

Wiadomość od CLIO87

o 1 w nocy trafiła do szpitala bo dostała skurczy ale poł godz pozniej skonczyły sie.
Ma nadzieje zedo południa wypuszczą ją ze szpitala.
Ja na jej miejscu i tak tez jej napisalam zeby lepiej juz tam została i urodziła:)
dodatkowo napisała ze ma wracac do domu bo szyjka zamknieta ale sie skraca czyli pewnie na dniach zacznie sie cos dziac:)

Ostatnia edycja:
Daff no napisz jej ze ma nie wychodzić ,bez dzicka jej nie przyjmiemy:-p. Mnie tez sie wydaje ze młodemu zeby wida ale nie ma dziaseł spuchnietych ani nic:/pewnie pod koniec wrzesnia wyjda

reklama
Do góry