reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej:-) troche mnie nie bylo i niestety nie mam jak nadrobic:zawstydzona/y:
Ale chce sie podzielic z wami wiadomoscia:tak: mamy juz pierwszego zabka:-D wyszedl 30 sierpnia :)

Ostatnia edycja:
Mnie też nie było chwilkę i tyle do przeczytania:szok:, że po paru stronach dałam sobie spokój:sorry2:

Samych 6 dla tych mamusiek, które powróciły do szkoły ;-)

Clio 3mam kciuki, żebyś jak najszybciej wróciła do domu z małym :-)

U mnie pogoda do bani:crazy::dry::dry: od niedzieli cały czas leje:baffled:

A tu wczorajszy prezent od męża. tlumaczyl ze kolczykow w tym sklepie nie bylo takich jak ja chcę a jako jedyny do 20 byl otwarty... kupil tylko lancuszek a dzis postara sie kupic te kolczyki:)

Witam!:tak:

Jak tam dzionek dziewuszki?
U nas leje i leje i leje i tak cały czas.. do tego wieje i jest tylko 10 stopni.. więc w sumie jesień na całego..
A ja nie mieszczę się w żadne cieplejsze ubrania, bo kupowałam tylko większe tuniki na lato i legginsy.. i właściwie jedne długie jeansy ciążowe mam..:-p A zapięcie kurtki graniczy z czymś niemożliwym.. więc nigdzie nie wychodzę.

Odebrałam wczoraj wyniki morfologii, siuśków, HBS i wassermana.. i wsio ok.. fajnie mi hemoglobina podskoczyła i może gin nie będzie się już tak czepiać.. a dzisiaj mam wizytę:-) więc 3majcie kciuki..
jestem taka ciekawa ile mały waży..ile mierzy:rofl2: ostatnio nic mi nie powiedział:crazy:
Jestem też nastawiona na kolejny opiernicz za wagę:-D bo już 10kg+

Mały szaleje. Wierci się w tym brzuchu strasznie.. jednocześnie wypycha coś z obu stron, a brzuch faluje jak galaretka..:happy2:

Jedyne co mi dokucza, to ta siara.. mam takie wycieki z piersi, że wkładki laktacyjne muszę nosić... bo normalnie mi się wylewa:baffled: masakra.

Trzymam kciuki na Clio, może do domu wróci z maleństwem..;-)

A jak u was? Jak humory?

reklama
ixidixi witaj:)
Dobrze że badania wyszły ok.3mam kciuki za wizytę u gina i mam nadzieję że tym razem po Ci więcej co słychać u maluszka :-)

U mnie ok:)
Ja jeszcze trochę i zbieram się zaprowadzić synka do przedszkola a potem idę do pracy.Nie chce mi się iść,lenia mam :-D
Ale jeszcze dziś i jutro i 3 dni wolne :blink:
Poza tym wszystko u mnie:)I jak na razie żadnych nowości nie ma.

Do góry