teraz juz nie sa te zaswiadczenia potrzebneJa miał oliwką co wizyte czyli co 2 tyg ale dlatego że mało przybierałam na wadze i miałam szyjkę 2 cm i od początku rozwarcie na 2 palce więc ciągła kontrola\
kiedyś można bło zmieniac ale teraz ni polecam po porodzie żeby dostać becikowe trzeba dostać zaświadczenie od gina i który ci wtedy wystawi jeden powie że nie prowadził całej ciązy i drugi to samo> tyle że za kase zrobią wszystko>
swieta racja! no ja gdybym nie poszla raz prywatnie a raz do innego gina to przez cala ciaze mialabym tylko 1 usg!!!!Co do usg ja teraz z mikim chodzilam panstwowo to mialam 2 panstwowo usg (z wielką łaską zrobione|). i na poczatku w 5tc prywatnie na potwierdzenie ciaży, potem koło 13tc panstwowo, potem koło 20tc panstwowo, i w 30tc prytwatnie(płec wtedy poznalismy) no i w 37tc panstwowo miałam i juz po terminie w 40tc tez panstwowo. :-) ale wole usg w wykonaniu prywatnego lekarza, bo wszytko wytłumaczy, pokaze i wogóle jest innaczej. a panstwowo to lekarz to robi jakby chciiał a nie mógł..:]
dokładnie.
Ja zmieniałam w ciazy z mikim i miałam w sumie 3 lekarzy;] cóż szukałam odpowiedniego i becikowe w tym tyg bedzie przelane na moje konto:-) nie było problemu z zaswiadczeniem:-)
To co wy tak duzo macie ziemniaków ze tyyyyyle te wykopki trwają kochana?
witam ie porannie przy sniadanku
jak tam?u nas zimnawo narazie ale potem bedzie lepiej pewnie. pranie wtawione
![]()
buuu...:/dobry ale po za pogodą to nie wiem co dobrego :/
gardło i nos zawalone :/ a muszę wyjść z mały diabełkiem bo jak w domu siedzi to jest nie do wytrzymania :/ a ja się tak czuje że tylko się powiesić albo zaszyć w łóżku na cały dzień :/
miłego i lepszego dnia :*
zdrowka zycze!
witajcie, ja dzis w troszke lepszym humorze,
wczoraj K zadzwonil, chyba bede musiala do niego dolaczyc a olek zostac tu z moja mama:/