Liza
Fanka BB :)
No Sweterek super:-) moje dzieci niestety w takich sweterkach nie lubia chodzic;] bo ich drapie itd itp.
ale dzis piekna pogoda...........
ale dzis piekna pogoda...........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ixi rewelka sweterek.
Jest tu taki spokoj ze nie wiem czy mi ktos odpisze
Chcialam sie Was poradzic, a wiec daje Kubusiowi juz obiadki, zupki itp., ale nie wiem jak mu ulozyc odpowiednia diete do jego wieku jak to mu odpowiednio zbilansowac. Szwagierka powiedziala mi zeby rano dawac mu kleik lub kaszke, w porze obiadowej obiadek lub zupke, potem deser i na kolacje kleik lub kaszke w zaleznosci co jadl rano ale wydaje mi sie ze to troche duzo.
Jak Wy wprowadzalyscie nowe posilki i jak menu waszych szkrabow wygladalo w ciagu dnia, a moze powinnam dawac mu cos innego. Prosze pomozcie bo nie wiem co robic![]()
gratki=) ja byłam 4 lata nianią, fajne zajęcie=) ale również bardzo odpowiedzialne.Wrocilam juz albo az o 16 bo bylam....jeszczez tata na zakupach;....
ogolnie to dostalam te prace![]()
:j upi:![]()
![]()
![]()
czytaj jako NIANIA![]()
cieszylam sie a teraz mam dmieszane uczucia....:rol leyes:![]()
reszte napisze jak worce bo jestem u kolerzanki teraz __________________