reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

patrycja dupka nie ucierpiala ale kolano tak;[ poł nocy nie spalam bo nie moglam sie przekrecac... no i teraz tez boli, ale owinelam sobie je bandarzem i wmasowalam masc ziolowa( nic innego nie moge bo karmie). :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
mam nadzieje ze juz sie dobrze posty bedą dodawać bo padne..;-) dzień wypadko na forum dziś widze..
daff współczuje wypadku Julce dobrze że to tylko mała dziurka.
elizka dobrze ze nic wam sie nie stało a poodijany tyłek i kolano pobolą i przestaną.;-)

dobra ja zmykam do lekarza.
Umi kochana wróżko ponawiam prośbe o wyznaczenie terminu bo lekarze sie rozmijają i ja juz nie wiem kiedy Michaś na świat przyjdzie no..;-)

Pati Julka spi zawsze w dzien z godz max 2 kiedys spala po 3 ale przeszlo jej.
o 13:10 mina 2 godz jak spi i jak nie wstanie to pojde ja obudzic chyba... nie wiem co myslec.

Eliza julka dokształcała sowje chdozenie samodzielne i sie przewrocila i uderzyla czoelm w ostry rog i dziurke w czole zrobiła sobie!!!!
No i dobrze ze mikiemu nic sie nie stalo i tobie rowniez. niedawno tez pisalas ze schodow spadlas.

Ostatnia edycja:
mikusia cos z tych moich wróżb nici chyba bo lolkak raczej nie urodziła:p a co do twojego terminu to wg mnie przenosisz o jakies 10 dni:-p

niewiem o co wam chodzi bo nie moge znalezc tego co z julką...:dry: ale moj Daniel jak mial rok i 3 mies walnol glowa o kant sciany i mial centymetrowe rozciecie na czole;] az u chirurga bylismy. klasyfikowal sie na szwa ale mu nie zalozyli, no i ma blizne juz do konca zycia;] heh a krew to mu ciurkiem kapala:] wrrrrrrrrrr

edit. o juz teraz wiem. to podobne co i z moim danielem

mikusia cos z tych moich wróżb nici chyba bo lolkak raczej nie urodziła:p a co do twojego terminu to wg mnie przenosisz o jakies 10 dni:-p

ja bym ci podziekowala za takie wrozby!
straszna wrozka jestes!!!

Eliza ale nic mu nie jest.
kurcze z tej jej dziurki blizny nie bedzie na pewno tylko zeby to jakiegos wstrzasneinia nie wywołało czy cos.
kazde udezrenie w glowe jest niebezpieczne w skutkach nawet po ilus tam latach.

Daff Misia pisze ze mały jest mniejszy, mój tez był mniejszy i ja przenosiłam o 20 dni a jej tylko 10 licze:-p To nie wrózba a raczej logiczne rozumowanie:-p

Biedna Julcia, ojjj.... ale zachowaj spokój i nie panikuj :-) wychodzę z założenia że jeszcze przed mamami maluchów masa poździeranych kolan itd.

No cieszę się że forum w końcu już normalnie działa, myślałam że mój post wcześniejszy się nie dodał a tu proszę jest :-)

Nudzi mi się, kręcę się z boku na bok...

Pogoda u mnie też kiepściutka jak nie wiem...
Chciałam dziś posprzątać w domu u babci, bo u niej na razie będe tak się pokłóciłam z moim :/ ale chyba dziś sobie odpuszcze i będę grzać się dalej, tak bardzo bym chciała żeby ten katar i ból gardła zniknęły do jutra :-(
Adrian oczywiście ma w dupie to jak się czuje :-( nawet nie napiszę ani nic ;/

Daffi masz racje.... Moja siostra kilka razy dośc poważnie uderzyła głową... raz jak była w podstawówce to grali w piłke i słóńce swieciło nie zauważyła bramki.... do dziś jest wygieta..... potem samochód ja potrącił i też miała uraz głowy..... coś tam jeszcze było ale nie pamietam... no i od prawie 10 lat meczy sie z epilepsją.. teraz ma 25 lat. Lekarze mówili że te upadki moga miec związek.... ale ja sie tam na tym nie znam :///

reklama
Umi to ja też poproszę o wróżbę przenoszenia ciąży :-p wiem że to może dziwne ale tak jak mam termin na 15 listopada to bym się nie obraziła gdyby malutka urodziła się dwa tyg później a najlepiej 1 grudnia w urodziny swojego taty :-D ahhh jakby tak można było wybierać datę urodzin, no szczęście mają Ci którzy planują ciążę co do dnia ale ja nie z tych :-)

Do góry