reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie pomyliłam forum tylko już później w wielkiej złości, że coś bb nawala.. kopiowałam i tam i tu to samo a i tak nie wchodziło :D więc myślałam, że się nie doda.. a jak się doda, to edytuję:zawstydzona/y:

Violett jest w szpitalu ze skurczami i zagrożeniem wcześniejszym porodem:confused:.. trzymajcie za nich kciuki:blink:

Kurcze, jak mi się nie chce sprzątać:zawstydzona/y: może ktoś to zrobi za mnie?

Umi ja też poproszę o wróżbę :D w 36tc ściągają mi krążek więc weź to pod uwagę :D

reklama
Daff bedzie dobrze, nie martw sie na zapas.... choc ja z tym bylam od razu u lekarza bo panikara bylam;]tak jak z tym ze maly spadl ze schodow tydzien przed dorobieniem sie tej blizny:dry: mały lobuz.;]

trzymam kciuki za viollet

Daff Misia pisze ze mały jest mniejszy, mój tez był mniejszy i ja przenosiłam o 20 dni a jej tylko 10 licze:-p To nie wrózba a raczej logiczne rozumowanie:-p

o moj boze a tyle w ogole mozna przenosci? jej u mnie to tez bylo przegiecie zreszta sta wod rowniez na to wskazywal...
ja to sie boje przenoszonej ciazy ale tak do tyg to jeszcze rozumiem.

Pati to straszne co piszesz i na pewno to urazy glowy maja cos wspolnego z epilepsja.
wspolczuje strasznie siostrze.
to ja musze kupic julce kask!

Ostatnia edycja:
Nie pomyliłam forum tylko już później w wielkiej złości, że coś bb nawala.. kopiowałam i tam i tu to samo a i tak nie wchodziło :D więc myślałam, że się nie doda.. a jak się doda, to edytuję:zawstydzona/y:

Violett jest w szpitalu ze skurczami i zagrożeniem wcześniejszym porodem:confused:.. trzymajcie za nich kciuki:blink:

Kurcze, jak mi się nie chce sprzątać:zawstydzona/y: może ktoś to zrobi za mnie?

Umi ja też poproszę o wróżbę :D w 36tc ściągają mi krążek więc weź to pod uwagę :D
ja Ci moge posprzątac hehehehehe..... Ojej następna w szpitalu... trzymamy kciukasy... a czemu w 36 tyg sciagaja Ci krążek?? ja miałam ściągany w 38 tyg.
Daff bedzie dobrze, nie martw sie na zapas.... choc ja z tym bylam od razu u lekarza bo panikara bylam;]tak jak z tym ze maly spadl ze schodow tydzien przed dorobieniem sie tej blizny:dry: mały lobuz.;]

trzymam kciuki za viollet

No mój Seba az tak nie szaleje.. póki co było kilka siniaków i podartych spodni ..... mam nadzieje ze tak zostanie

weźciie nie piszcie tak bo jak ktoś to przeczyta to powiedzą że wyrodne matki, dzieci swoich nie pilnują :-)

Ixi no z tego co mi wiadomo to powinnaś się oszczędzać!!! więc może heloł darujesz sobie sprzątanie, ciągle czytam że miłosz że zajmowanie domem... a może ktoś Tobą by się w końcu zajął!!!!!! wiem że kochasz braciszka i w ogóle pomocna dziewucha z Ciebie ale chyba trochę przesadzasz, drażni mnie to że nic nie zrobiłaś w tym kierunku żeby Ci trochę lżej było... Może uświadom w końcu mamie pewne rzeczy, jeśli chcesz mieć sama zdrowe maleństwo urodzone w terminie, a nie w tedy kiedy się przeforsujesz i Twój organizm nie wytrzyma :/// :-(

Daff nie można:-) ale mój lekarz nie brał pod uwagę terminu z OM który miałam na 17 kwietnia bo mały był za mały o 2-3 tyg pierwszy termin z USG miałam na 1 maja potem wszystkie na 26 kwietnia i tego sie trzymaliśmy. Jak 5 maja poszłam do szpitala o tak o żeby wiedziec czy wszystko ok to sie pielegniarki wystraszyły terminu a lekarz który miał dyżur uziemił mnie w szpitalu po badaniu ginekologicznym, a na drugi dzien jak wstałm do wc to zobaczyłam jak mi łożysko poszło. Dopiero po CC dowiedziałam sie od tego lekarza, który mnie przyjmował, ze ciaża była mocno przenoszona i łozysko sie zestarzało czy jakos tak. No ale ze mnie prowadził ordynator to nawet w ksiazeczke mam wpisane ze urodziłam w 40 tc ciazy

edit ixi hehe w 36 tc hm urodzisz w 40 tc ciąży:-):-p

A w ogóle parodia wiecie ze ja nie wierze we wrózby?;-p

paulqa heh.. no ostatnio jest lżej.. mama się chyba troche nawróciła :) I w sumie lenie się ile mogę ale muszę sprzątnąć u nas w pokoju żeby móc sobie powoli rzeczy dla małego układać.. a to przyjemna rzecz. :) Wszyscy się tak o mnie martwią.. babcia wyszła ze szpitala z tym, że leży cały czas ale zabroniła mamie mnie tak wykorzystywać.. więc mam więcej czasu dla siebie :)

reklama
A w ogóle parodia wiecie ze ja nie wierze we wrózby?;-p

ja też nie, kto wierzy w gusła temu dupa uschła :-D

ixi w takim razie cieszę się że już lepiej!!! moja babcia jest kochana, ciągle mi mówi nie rób tego, tamtego, nie denerwuj się :-D

Ale muszę przyznać ze ja w ogóle lubię sprzątać i czasem jak wpadnę w szał :-) a teraz to już w ogóle :-) z chęcią i dziś bym się wzięła za sprzątanie bo to leżenie mnie trochę męczy ale jak jutro nie będzie lepiej a gorzej to będę miała do siebie pretensje więc wole się przemęczyć :/

Coś mi znów forum szwankuje i nie mogę edytować postów, a jak się teraz udało to znaczy że już mogę :-D

Ostatnia edycja:
Do góry