reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas ale ty nie masz dawac cebuli do jedzenia tylko ten sok do picia co się wytworzy:-p wiesz wszystko zalezy od dziecka, mój np moze jesc cebule a to po papryce cierpi
fikusek ja młodemu nie dawałam przed rokiem bo w sumie sama nie wiem czemu dosc niedawno sie dowiedziałam ze nie mozna przed roczkiem niby dawac-p
pati eh rośnie mi ancymon jak nie wiem. Na drugi tydzien mam z nim jechac do znajomej ma go podciac bo ja sobie z nim juz rady nie daje:-p ona ma córke 3 latka grzeczne to dziecko jak nie wiem ona zawsze narzeka ze jej Natalka daje jej popalic ale odkad poznała Kacpra zmieniła zdanie:-p
Kochana ja wiem, że sok a nie cebulę=) ale jednak sok ten jest z cebuli. Poza tym wątpię by to Małej zasmakowało.

my już po obiedzie, moje Skarbole śpią to mam chwilę na neta. Kuchnię potem posprzątam bo mam lenia=p

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas i tu sie mylisz to jest bardzo słodkie:-p a co dzieci ubia najbardziej słodycze:-p. Młody to uwielbiał pic nawet traktował to jak jakas przekąske, ale wszystko zalezy od dziecka:)

Vegas i tu sie mylisz to jest bardzo słodkie:-p a co dzieci ubia najbardziej słodycze:-p. Młody to uwielbiał pic nawet traktował to jak jakas przekąske, ale wszystko zalezy od dziecka:)
uhh nawet mi nie mów jakie to słodkie bo jak mąż mi ostatnio zrobił to po łyku chciało mi się rzygac=D

vegas to niech da mniej miodu:-p zeby było w sam raz hihi ja tez za słodkiego nie lubie bo az po gardle drapie ble
hehe ja potem cały wieczór czułam to paskudzctwo i za nic nie mogłam tego niczym zajeśc ani zapic. Stanowcze nie takim specyfikom, uraz do końca życia=D=D

Laski kąpac Małą jak ma kaszel??

hej dziewczyny, ja własnie do domu wrociłam,ze szpitala wczesniej byłam u mojego "byłego" chlopaka na obiadku:) który swoją drogą był przepyszny, nawet deser był ale z cukierni.
napisałam "byłego" bo od dzis nie jest już moim chlopakiem tylko moim narzeczonym. jestem chyba najszczesliwsza w zyciu sie tego nie spodziewałam po nim,
jeszcze dwa tygodnie temu zyłam normalnie jak by mi ktos powiedzial ze bede miała dziecko i do tego wyjde za maz to bym wysmiała a teraz wszystko jest inaczej, lepiej.

hehe ja potem cały wieczór czułam to paskudzctwo i za nic nie mogłam tego niczym zajeśc ani zapic. Stanowcze nie takim specyfikom, uraz do końca życia=D=D

Laski kąpac Małą jak ma kaszel??

moje zdanie ejst ze kapac. w szpitalu tez kapia dzieci a w szpitalu sa chore dzieci:p

migotka super:) moje gratulacje:) piekne uzucie. sama swoje zareczyny pamietam jakby to bylo wczoraj. duzo szczescia wam zycze:)

:zawstydzona/y: cóż... jesli chodzi o zareczyny to własnie zauwazylam ze zgubilam pierscionek zareczynowy.......:-( kurde tylko gdzie on sie zawieruszyl?????:wściekła/y::angry::confused: mam nadzieje ze sie znajdzie.... spadł mi z palca niedawno.... bo jeszcze godzine temu mialam go noo...!:wściekła/y::confused:

reklama
Do góry