reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
patrycja współczuje tego kataru.. brr jak ja nie lubie chorować ale coś czuje ze wszystko przede mną..:-(

a gdzie fikusek??? Alanek dziś kończy 10 miesięcy.. buziaki dla młodego :*:*:*:*:*:*
oj tak masakra z katarem :dry:
Ja na sekunde tylko ;-) W koncu mnie przyjeli. jutro ma byc ciecie
nareszcie! :-D czekamy na Maje :-D
Myszka po 18 usnęła. Ależ padnięta była, marudziła jak rzadko kiedy=D

co myślicie o tym? dziadkowie chcą Małej na święta kupic. Jak dla mnie super, na parę lat takie=) uczy a jednocześnie też bawi. Nauka oczywiście na później WIELOFUNKCYJNY LAPTOP TABLICA MAGNETYCZNA 3 w1 (1250783975) - Aukcje internetowe Allegro
super rzecz :tak: idealne na prezent :tak:

mały wykąpany a ja oglądam fakty potem na wspólnej i... chyba spać ;-)

a my z mężusiem przed laptopami=D On coś z grą tworzy a ja oczywiście forum i inne takie moje przyjemności w necie=D

ja tylko na chwilke bo czekam na K..;-) Maleńki cały dzień szaleje a ja zrobiłam pranie i prasowanie rzeczy dla niego;-)
ixi masz chyba wiekszy brzuszek niż ja..;-) ja mam 13 na plusie..;-) ale mi poszło jeszcze w i tak już ogromne uda a u Ciebie to na prawde chyba tylko brzuch i piersi;-) a Kiniorek zajmuje sie mężem zapewne i dlatego jej nie ma. djmy młodej parze pare dni dla siebie ;-)

IXI jak Ty rewelacyjnie wygladasz. wspaniala figura kobiety w ciazy! no bomba! sliczniutka jestes!

lolkak przeszczesliwa ze do spzitala poszla jutro popoludniu am miec CC anpisze jak bedzie zbierac sie juz do narodzin coreczki:)
az normalnie przezywam to razem z nia!

Karolina edytuj posty hihi. Nie wiem ile tej herbatki można, ale 2 na pewno=D Żurawinka jest zdrowa.
Yorki to ładne pieski=) ja mam 2 dogi niemieckie=) chciałabym jeszcze jakiegoś małego psiaka, ale lepiej nie=D mam i tak ogromny zwierzyniec prócz psów.

Kiniorek na pewno ma się dobrze, na NK chwali się zdj ze ślubu=D Więc pełnia szczęścia=)

reklama
IXI ale ty super wyglądasz :) jakbyś piłkę połknęła hihi super :)
Kiniorek szczęsliwa hihi

mój B usypia Alexa już sie przy tym spocił i stwierdził ze śpi w salonie :p hehe nic idę do nich i zobaczę czemu Ptyś nie chce spać... martwi mnie to ale rośnie i może coraz mniej snu mu potrzeba jak Vegas pisała :)

tyle piszecie teraz wiem jak to ciężko nadrobić :p kiedyś produkowałam teraz poczytuję :p

dobrej nocy dla was i maluszków

Do góry