reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak rozpakowana!

Maja ur.5.10. godz.23:50 waga 3100, wzrost 53cm!!!

GRATULACJE!!! JEst śliczna, mam jej zdjecie ale kabelka nie mam by wstawic tutaj narazie....

Ostatnia edycja:
reklama
Hihi mialam to napisac. wczoraj dodatkowo pisalysmy ze soba w dzien i mowilam jej ze pewnie w nocy skurczy niespodziewane dostanie... stwierdzila ze chyba jej nie dane poznac co to skurcz a jednak.
zaczeły wody jej odchodzic i surczy co 3 min dosta;a:D

no wiec chyba mam cos z wrozki:p
ktorej powrózyc hehehe

Gratulacje! ja tez mam zdjecie maji jest cudowna ale takze nie moge zrzucic bo tu u mamy nie mam ani adaptera do czytnika kart ani kabelka usb!

Daff no ba wszystkie przezywamy;-) i sie cieszymy razem z nia ze jutro bedzie juz rozpakowana:-)

a u was jak tam?

u nas tak ze glowa boli! wiesz mam takie mysli juz ze nawet nie napisze ich publicznie!

ps zaglosowalam dzis na zdj znow mi sie udalo:D

Ostatnia edycja:
Witam z rańca.
W końcu się wyspałam. Mareczek dopiero o 6 zaczął marudzić, ale i tak dał pospać do 7.
Co do planowania dzieci to ja w przyszłości jeszcze jedno maleństwo bym chciała ale to za parę lat. Najpierw muszę złożyć siebie do kupy, znaleźć pracę.
Clio Nie martw się, pamiętaj że stres jakikolwiek u matki odczuwany jest przez dziecko. Jeśli on zbytnio nie płacze to nie ma powodu do niepokoju. Mareczek tez nie chciał jakoś spać w ciągu dnia. Pamiętam że liczyłam ze przynajmniej w nocy da mi pospać skoro w dzień mało śpi a on i w nocy się budził.:-D
Vegas Fajny ten laptopik.
Lolak Gratulacje
Fikusek Dobrze że już zdrowiejecie.

mi się marzy trójeczka=) mąż chce wstępnie dwójkę, ale z czasem mam nadzieję, że i na trzecie się skusi hehe=)
to tak jak mi :-D ale życie pokaże jak będzie ;-)
Mariola nasza Perła 2 razy spadła z kanapy. Niestety pod moją opieką. Masakra. Jakie ja miałam wyrzuty sumienia. Ale prawda taka, że jak dziecko już tak idealnie się przewraca z plecków na brzuszek i na odwrót to te zagrożenia wzrastają. Chwila mojej nieuwagi, dosłownie CHWILA i ryk, Mała na panelach. Boże co to było.. i od tej chwili ciągle za nią łażę i patrzę co robi, pilnuję.

Na Roczek myślimy nad
MERCEDES SLK + ZDALNE STEROWANIE ! PILOT, MP3 !!!! (1252484343) - Aukcje internetowe Allegro lub

ARTI Roadster pilot, MP3, światła Najtaniej HIT (1244854761) - Aukcje internetowe Allegro

lub

ROADSTER 28WAT BEZ PILOTA NOWOŚĆ W-Wa HURT (1251416774) - Aukcje internetowe Allegro

miałaby to na parę latek. I w ogóle Miśka przeuwielbia samochody=)
my identyczny prezent chcemy kupić tyle że BMW :-D

LOLKAK GRATULACJE! :-D

wstaliśmy :dry: dziewczyny poradźcie.. bo ja już nie wiem co robić :dry: mały się budzi co chwile w nocy w ciągu dnia nie chce obiadku jeść, a śniadanie i kolacje tak mało co zje :dry: już nie wiem jak go zachęcić do jedzenia :-(

Patrycja a moze to zęby? tak sie dzieci zachwouja... niby wola jesc z lyzeczki niz pic z butelki mniej boli i podraznia dziaselka.
ja mojej mlodej zdarzylo sie ze wczesneij podalam Viburcol na noc i jej akurat pomagal i nie budzila sie w nocy dodatkowo jeszcze zel na smoczek i rozprowadzilam na dziasla i potrafila wytrwac 2 godz bez pobudki to byl duzy sukces dla mnie!

reklama
Do góry