reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
To cos zjadła że tak Cie wymęczyło w kibelku???? Ja nienawidze wymiotować... po wymiotach to boje sie cokolwiek zjeść by znów nie zwrócić.. :/// A jak sie dzisiaj czujesz?? Zwracałaś już dziś??

Ciesze sie że z dzieciakami lepiej :):) I trzymam kciuki za dentyste... może nie bedzie tak źle :):p:p:p

nie dzis kochan nic ale zmeczona jeste ledwo widze na oczy ehhh dzisiaj lece kupic test pakuje dwa w jedno opakowanie jeden zrobe jutr jedne w dzien @ jezel ten nic ne powie niby tylko do malpy 6 dni wiec zobaczymy

KOCHANE MAM DWIE PARY BUTOW ORGNALNYCH NR 21 DLA DZIEWCZYNKI ADIDAS I REBOOKKAAA STAN IDEALNY JAK NOWKI PORECZAM REKA NOGA I CZYM CHECIEE PO OJEJ CORCI ZA JEDNE PAMIETAM DALAM 200 A ZA DRUGE 260 NAPRAWDE SA PIEKNIE JEZEL KTORAS CHCE ODDAM NAWET ZA DARMO !!!1 TO JAK POJADE NA SWIETA TO WYSLE CHYAB ZE KTORAS CHCE ZAPLACIC T E POGARDZE ALE MOGE ODDAC TEZ BIALE Z ROZOWYM

LEZA W SZAFIE I SE KURZA SA NAPRAWDE PEKNE PORECZAM KUPILAM JE W ZESZLYM RKU WIEC NOWY MODEL NEI MAM ZDJEC ALE SA NPRAWDE SLICZNE!!!!

Ostatnia edycja:
Patrycja jakby nie było... oby tylko sie nie pogorszylo po tej wizycie...
jejku oczy mnie bolą...:-(
ide sie poloże poki rodziców jeszcze nie ma i miki spi...
jak wrócę od dentystki to sie zamelduje...
Jak przezyje.......:dry:

soso trzymam kciuki za pozytywny wynik testu;-)

jestem........................
żyje...............
ale co to za życie:dry:
mialam kanałowe:dry: a najlepsze było to ze poszla cała ampułka znieczulenia a ból i tak czułam... :szok: prawdopodobnie zab sie zakazil przez ten katar co mam teraz:szok: bo on juz byl robiony rok temu podobno, choc niepamietam i tyle wytrzymal;]
no........ znieczulenie puszcza a ja coraz bardziej czuje ten ból....:-( zakupilam se apap bo antybiotyku nie moge brac bo karmie:-(

maly nakarmiony zasnoł... a Hania tez spi od 14:szok: ciekawe kiedy wstanie...

dzieki za głosiki :******

reklama
Do góry