reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wpadłam tak jakoś i przeczytałam twój post. pow. jej niech się nie denerwuje bo przez to też nie ma pokarmu. Ja też przechodziłam cyrk z tymi cyckami i pokarmem. Jakby chciała ze mną pogadać to jestem chętna, może bym coś pomogła. Jak coś to pisz na pw. Ja z pokarmem (z jego niedoborem) walczyłam przez 7m-cy:wściekła/y::szok: praktycznie cały czas kiedy to moje mleczko było podstawą posiłkową.
a co do kupek to ja miałam problem z najstarszą córką, ale to później jak miała coś k/o roczku

Dziewczynki proszę was o codzienne głosiki http://nk.pl/swieta/2010/galeria/169694

mowilam zeby sie nie denerwowala....
by przystawiala malego jak najczesciej i walczyla z laktatorem... herbatke laktacyjna tez pzrerabia ale twierdzi ze je nie pomaga...
ja jej juz nie wiedzialam co poradzic....
zaparcia.. ja mam problem dopiero teraz i jakos daje rade zwalczyc je choc wiem zer to nie latwe... na kolki polecilam jej sab simplex... slyszalam o tym naprawde wiele dobrego..zreszta z kazdym kto mial doczyneinia z kolka chwalil to bardzo i mysle ze zmaist bawic sie w probowanki innych lekow lepiej podac ten sab simplex... zwlaszcza ze IXI podaje malemu espumisan i inne podobne ale nie pomagaja. Patent z suszarka tez jej polecilam. narazie nic nie pisala ale powiem jej ze jestes chetna do pomocy.. masz na pewno wieksze pojecie w walce z pokarmem niz ja.

reklama
bry
Daff ja tez z ixi pisalam i mi to wyglada na to ze malemu mleczko modyf nie podpasowalo...:tak: i dlatego takie problemy brzuszkowe moze miec. miala odstawic mm i dawac samego cyca.no zobaczymy. trzymam za nią kciuki.
A no i Julka agentka nie z tej ziemi:-D hehe ale se kryjówke znalazła:tak:
mamusia mikusia super ze egzamin zaliczony :-D
Lolkak ehhh te prblemy cyckowe... oj tez pchal łapki do buzki, trwalo to troszke i tez przez nerwy chcialam dac mu butle ale on nie chcial, i sie unormowalo potem, tez mial chyba z 2-3mies. wec to chyba normalne. jakis kryzys pewnie nadszedł:dry:
Vegas super ze impreza sie udała:-) i czekamy na foteczki :-p

No a my wczoraj do tesciów pojechalismy i tak nam dzien zlecial... i dzis znow poniedziałek ... :dry:

Witam sie :)
Biena Ixi... oby te problemy z brzuszkiem mineły już...
Vegas no to impreza udana widze hehehe jak mąż??
Daff Julka jest zaje.... hahahaha że sie tam zmieściła hahahaha
Mamusiamikusia... gratulacje :):)

A u mnie noc znośna..... ja czuje sie dobrze Kuba marudzi.... ta cholerna dwójka mu sie przebija i marudzi mi strasznie już od kilku dni :/:/

ale tu dzis pustki..
u mnie noc nie najlepsza julka jak przyszla do nas to tak sie rzucala! spala nam co chwile w nogach.. balam sie ze spadnie w ktoryms momencie.
do tego problem z kupa dzis znow! placze i placze i wycisnac nie moze.
ze zemczenia i placzu poszla mi dzis juz spac!!!:szok:
zobaczymy co bedzie jak wstanie.

Daff jeśli odstawienie mm Ixi nie pomoże, to te bóle brzuszka i kolki mogą być z nietolerancji laktozy. Może odciągnąć trochę początkowego mleka albo od razu kupić delicol.

I Majaka tez ma problem z kupą. 3 dzień nic...:dry: Elizka mam nadzieje, że to chwilowy problem z komunikacją na lini Majka -cycki ;-)

edit; Dostałam właśnie list z MOPSu, że jednak przyznali mi zasiłek rodzinny :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie zaraz bede narabiac ale dzis mi tak internet nawala ze ani was czytac ani pracować dosłownie masakra:/

A u mnie po staremu mały ma teraz katar ja swój kończę:-) Wczoraj kacper nauczył sie nowego słowa " spadaj" u niego to jest padaj i adaj... Dzis biegnie do Tomka żeby dac mu buzi i sie przytulić bo wychodził do pracy i dał mu ogromnego buziaka i stwierdził "Tata padaj" i wszystko jasne...

lolkak ja miałam decyzje po niecałych 2 tyg od złozenia wniosku

edit
Daff :-D uwielbiam Julke...!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry