reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej..
rzadko się tu udzielam ale czesto czytam jak mam wolną chwile...
pewnie zaledwie kilka osób mnie kojarzy..
ale naprawde , nie mam czasu zeby się tu wbić...(za dużo mam wątków;-))

widze że świątecznie tu macie jak sie patrzy:sorry2:

ale wpadłam nie po to , tylko życzyc Wam wesołych świąt , dających radość i szczęście ,
dużo miłości , pogody ducha , oczywiście pociechy z dzieciaczków...
żeby wam nie broiły;-) i żeby układało się wszytko po waszej mysli:tak:
duzo śniegu , prezentów...:-p choinki do sufitu...
i oczywiście smacznej rodzinnej kolacji...:-)
nie zapomnijcie pomysleć o bliskich którzy nie maja sposobności spędzać z wami świąt, oni pewnie o was też myślą...

Wesołych Świąt!!!
Pozdrawiam
rowniez zyczymy wesolych i spokojnych siat:-)

witam dziewczynki troszke pozno bo caly dzien spalam bo Wiki w nocy szalala a dzis spi jak aniolek ;) nadrobilam was troszke i nie chce sie wtrancac ale Eliza ma racje u nas Soso nie mieszala dajmy jej druga szanse przeciesz kazdy na nia zasluguje pisze dzis z bledami bo po 8miesiacach znow mam okulary i musza oczy sie przyzwyczaic zeby mi sie literki nie zlewalu przepraszam za wczasu heh mam foto Wiki z butelka teraz czekam do 3stycznia az ojczym mi przywiezie kabel usb bo nie mam do tego telefonu a mama mi bez kabla go przyslala i lipa ale obiecuje wrzucic!!

WESOLYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ORAZ SPELNIENIA MARZEŃ I DUŻO ZDRÓWKA Z CALEGO SERDUCHA ŻYCZYMY WAM MAMUSIE I DZIECIACZKĄ ;)
dla was tez wszystkiego dobrego:-)

niech sie oczka przyzwyczajaja:)

a u mnie nocka ok ale do 2 nie moglam zasnac...w sumie ostatnio to dla mnie norma:)

rowniez zyczymy wesolych swiat:-)

reklama
Hej laski....
Świateczna atmosfera jak nic,,,, no ale cóż.
Chciałam Wam tylko ponownie zyczyc Wesołych Świąt...
I mam nadzieje że nasze ciche spokojne forum wróci po świetach do normalności....

Hejka
Równiez znów zycze Wam WESOŁYCH ŚWIĄT :-)

Jejku ale to zlecialo.... :no: :-)

No ja dzis tylko sprzatam w domku, szykuje ciuszki na wyjazd do tesciow by byly juz gotowe no i salatka z kurczaka zaraz bedzie robiona i finisz i wezme sie za siebie jak dzieci mi dadzą.... :dry:

widze u was przygotowania skonczone a u mnie sie dopiero rozkreca gotowanie ;)
fikusku dziekuje ;)
chcialam napisac ,ze na forum sie moze dopiero odezwe po swietach bo bede miala lekkie zamieszanie w domu moj starszy brat zostal i na swieta przychodzi do nas i jeszcze ciotka z rodzina wpadna wiec hmmm dopiero zdazylam sie dowiedziec ;-)dzis minelo nam dwa lata po zareczynach ale ten czas szybko leci jejciu
ale mam sytulacje fajna spedzilam z wami tyle czasu na forum i normalnie w swiecie placze ,ze to juz swieta i tyle z wami pisze hehe
buziolki dla was i dla tych kobitek ktore wyjerzdzaja duzo cierpliwosci bo drogi pewnie straszne w polsce u nas tragedia nawet po chodniku isc sie nie da :wściekła/y: jeszcze raz WESOLYCH ŚWIĄT :-)

Ostatnia edycja:
ja ubranka dzieciakom juz naszykowalam, jeszcze sobie i M. ale on w pracy do 13:dry:

ja patrzac za okno mysle "piekna mamy jesien tej zimy" :dry: kurde 10 stopni u mnie i brak slowww... ://////

hej..
rzadko się tu udzielam ale czesto czytam jak mam wolną chwile...
pewnie zaledwie kilka osób mnie kojarzy..
ale naprawde , nie mam czasu zeby się tu wbić...(za dużo mam wątków;-))

widze że świątecznie tu macie jak sie patrzy:sorry2:

ale wpadłam nie po to , tylko życzyc Wam wesołych świąt , dających radość i szczęście ,
dużo miłości , pogody ducha , oczywiście pociechy z dzieciaczków...
żeby wam nie broiły;-) i żeby układało się wszytko po waszej mysli:tak:
duzo śniegu , prezentów...:-p choinki do sufitu...
i oczywiście smacznej rodzinnej kolacji...:-)
nie zapomnijcie pomysleć o bliskich którzy nie maja sposobności spędzać z wami świąt, oni pewnie o was też myślą...

Wesołych Świąt!!!
Pozdrawiam

hahah kama ale zes wybrala moment:)
my tu takie swiateczne nastroje mamay ze az milo:D
mam nadzieje ze po siwetach bedzie juz inaczej:D
moze aura swiateczna splynie nam po glowach i bedzie kazda myslalainaczej:)

No u mnie biało ale temp mogłaby być inna ..... w sumie nie powinno sie narzekac bo jest 5 stopni ale co z tego jak idzie sie na ulicy zabić.....
Makówki juz nastawiłam zaraz za ta rybe sie biore.....

U nas nareszcie snieg topnieje!
ja czekam az mi tato wygrana miske przywiezie i bede robic salatke gyros!
tylko sosu czosnkowego nie mam! ałaaaaa....
i bedzie ktos musial mi leciec do sklepu po niego! hehehhe

reklama
Do góry