reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No w sumie ładnie :-D ale przyzwyczailam sie do swojego imienia,choc powiem wam ze jak bylam mala i mialam te 10-15 lat nienawidzilam go bo mi sie nie podobało... :-p
A na drugie mam Ilona :-D :rofl2:

reklama
Ja swojego nie znoszę:confused2: jest takie pospolite:sorry:. Ide ulicą ktos zawoła Anka to od razu co najmniej 5 babek sie odwraca:-D chciałabym mieć na imie jakos inaczej tak jak nikt nie ma:-p

Umi ja nie znoszę swojego pełnego:Katarzyna czuje się jak stara baba :dry:

Ixi jak by moja miała skazę to ja bym od razu przeszła na mm,bo mleko to u mnie podstawa prawie nic innego nie jem oprócz kurczaków naturalnie ;-)
A wizyta domowa lekarza z przychodni jest darmowa,100 to kosztuja u mnie specjaliści,których NFZ nie refunduje. A 30 zł zapłaciłabym za domową wizyte swojej pediatry załatwiana poza przychodnią
edit:
Elizka gratuluję Mikiemu ząbka!!

kaamaa szczepiłam Pentaxim czy jakoś tak.

Maja waży "tylko"5,60 a wydaje się,że co najmniej 6 ma na liczniku ;-) Jak nic sie nie zmieni to dostanę skierowanie rehabilitację,bo znowu mi głowę w 1 strone odwraca:dry: ale przed nami jeszcze wizyta u ortopedy i na usg bioderek

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:)
Przepraszam za długą nieobecność,ale święta,praca,sylwester, drzwi się nie zamykały-ciągle ktoś przychodził w odwiedziny,albo my gdzieś jechaliśmy i tak mi schodziło cały czas;)

A dziękuje (odpukać) w dalszym ciągu bardzo dobrze, tylko teraz zaczęłam jeść za dwoje;p dosłownie co chwila muszę coś podjadać-niedługo będe wyglądać jak niedźwiadek :)

lolkak eee Kasia ładnie.. mnie sie podoba nie znasz sie:-pa Katarzyna wcale nie brzmi staro:-) brzmi hm tak wzniośle:)
trinaa tez bym chciała jeśc za dwoje :-p ach albo raczej móc jeśc za dwoje bez wyrzutów:-p

No właściwie Umi masz rację, teraz to chyba jedyna okazja kiedy mogę sobie pojeść do woli:) ale oczywiście bez przesady:)
A co do imion to i Kasia i Ania mi się podobają, co z tego że jest ich sporo?;) każda z Was nosi je na swój własny niepowtarzalny sposób:)

reklama
No więc..:-)
mam przychodnie 60 m od domu..:tak: nasza lekarka jest super.. ale teraz podobno tyle dzieci chorych, że "zdrowych" nie przyjmują, tylko w czwartki.
Ubrałam małego i poszliśmy.. nie cchciało mi się brac gondoli, więc wpakowałam go do fotelika, na stelaż i myk. A i tak lepiej się z fotelikiem do gabinetu wchodzi niż na rękach trzymać całą wizytę..:tak:
i co się okazało? Przychodnia pusta, ani jednego pacjenta do pediatry:eek:
to idę do rejestracji, mówię że to pilne i nie moge czekać do jutra.
Łaskawie się zlitowały.. pediatra miała mieć patronaże.. więc DZIECI ZDROWE..
przyjęła mnie.
Mały waży prawie 7 kg:szok: i 60 cm
i to nie skaza a raczej uczulenie pokarmowe (pewnie przez tą czekoladę której podjadłam:zawstydzona/y:). dostał clemastinum i maść:cool:

ufff

przerwa na karmienie;-)

Ostatnia edycja:
Do góry