Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po porodzie macie takie jak przed ciążą czy może bardziej skąpe albo mocniejsze?
JA od ok 2 miesięcy mam taką jak przed porodem, wcześniej to bardziej obfita była.
wczoraj zasnęła o 19:30 i jeszcze kima. No ale w dzień śpi tylko ok. godziny. co sie stało?:*Hej kochane
jak tam nocka ?
ja se pospałam![]()
ale mnie wczoraj moj K wkurzył massakra ;(
aa szkoda gadać...
on se tam zawsze lubi wypic piwo ;D
no a wczoraj przyszedł pijaany;/
nie nawidze jak on przychodzi w takim stanie i zaraz idzie spać...
no soory ale jak narazie nie mieszkamy razeem wiec nie wypada...
a po 2 mielismy isc do mojej mamy do szpitala to jednak wyszło na to ze poszłam sama bo on nie umiał znaleśc klucza do mieszkania potem niby ktoś mu opone przebił w aucie i KUMPEL mu pomagał ją wymieniac...
no i trzeźwy nie przyszedł...
i zawsze jest haja jak on jest wypity bądź pijany...;/
zawsze te same pytania po co ty ze mną jestes jak masz mnie w dupie czy dziecko jest napewno moje ? to są jego pytania ;/
masssakra pomału mam go dość ;/... :-zawstydzona/y:
no a teraz jeszcze sie okazało ze zgubił portfel z papierami z auta i bylo tam jakies 600 zł ...
BOŻEE ja mu kiedys krzywde zrobie... ;/
wiesz co moj tez ostanio sobie lubi wypić i ja sie wkurzam na niego tylko nie zadaje takich pytan przynajmniej ale tez glupoty gada, osatnio mu zagroziłam ze sie wyprowadzam do mamy to troche go ruszyło
zreszta jak on sie napije to jak dziecko jest i trzeba wszystko przy nim robić rozbierac go itp.