reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Łoo skończyłam piekarnik kuchenka lodówka mikrofalówka wszystkie szafki podłoga i uporządkowane półki itp :szok: jestem z siebie dumna :-D ja jestem leniuch nawet na święta nie robiłam takich porządków :-D teraz odpoczynek :-)

A tu dzisiaj pusto :sorry:
zazdroszcze:) moje mieszkanie prosi sie az o jakies drobne sprzątanko ale nie mam jakos weny, ciagle leniu****e hehe chyba meza bede musiała zagonić:)

reklama
MIGOTKA - jak ja byłam w ciąży to już w ogóle byłam leń że masakra :-D a najgorsze były pierwsze tygodnie jak spałam w szkole na lekcjach :-D nie mogłam nad tym zapanować :-p tak więc ty jesteś usprawiedliwiona :-)

MIGOTKA - jak ja byłam w ciąży to już w ogóle byłam leń że masakra :-D a najgorsze były pierwsze tygodnie jak spałam w szkole na lekcjach :-D nie mogłam nad tym zapanować :-p tak więc ty jesteś usprawiedliwiona :-)

dzieki podniosłaś mnie troche na duchu bo już myslam ze jestem leniem patentowanym hehe jeszcze jutro do szkoły musze isc :( 8 godzin bezsensownego siedzenia na tyłku. ale aby do studniówki :)

witam sie,
a ja dzis spedzilam nocke u kumpeli przy winku bez faceta i bez dziecia, bylo milo ale zostal-kac:p

my mamy maly problem-olek jakies krostki ma na plecach nogach pupie. i kurcze nie mam pojecia co to jest, do lekarza jutro dopiero pojdziemy, a poza krostkami zadnych innych objawow:/ nie mam pojecia czy to moze byc alergia...?

MIGOTKA - hehe nie nie nie jest źle :-p :-D a ja bym sobie z chęcią do szkoły poszła :dry: jak chodziłam to marudziłam i nie mogłam się doczekać końca a teraz tęsknie :-p

KASIUCH - taka odskocznia działa cuda na psychikę :-p i nawet kac jest tego wart :-D

A ja pobawiłam się w ps i pozmieniałam włosy :-D który kolor najlepszy ?:-D
Zobacz załącznik 318382

femme a moge miec do ciebie prośbe? ja tez chce takie porównanie kolorów włosów mogłabyś mi takie cos zrobić? w lutym bede sie farbowac i nie mam koncepcji:-p
kaamaa powodzenia:-)
Artyna witaj:-)

reklama
Do góry