reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa a tak chcesz sprawdzic czy wszystko ok czy zeby antykoncepcje dobrać
anetka tak Kacper ma drzemke miedzy 11 a 12 na całe 45 min max ana weekendzie w sobote spał mi az 25 min za to w niedziele wcale nie zasnął bo obudził sie o 8:40 i miał siły az do 19:-p

reklama
Witam Panie :) otóż niestety @ przyszła z czego ani ja ani Mój szczególnie zadowoleni nie jesteśmy :( Kolejna okazja w marcu albo i później zależy jak urlop dostanę. Porażka. A jeśli chodzi o usypianie do wczoraj we 3 kobietki próbowałyśmy siostrzeńca uśpić i nic...kwadrans góra był spokój, znudziała mu się jedna ciocia to w ryk i dopiero jak przyszła druga to się uspokajała na...kwadrans :-D cfaniak i kobieciarz nam rośnie...3 miechy ma szkrad a rządzi domem niczym hrabia :-)

umi Ty to masz dobrze z Kacprem! :-p

Chwilami mam nadzieję, że następnym razem się uda :tak::tak: Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
anetka co do zasypiania nie moge narzekać. Ale jednak w nocy to wiesz:/ czasem jest spoko a czasem nie moge go uspokoić:-(
chwilami przykro mi ale trzymam kciuki za staranka.

umi o nocy to Ty mi nic nie mów :-p ja wcale nie mam lepiej. Mała wredota jeszcze żadnej nocy całej nie przespała, a przeciez już prawie 2 lata ma! :sorry::sorry: do 18 roku życia będzie mi się budziła na mleczko? :sorry:

anetka mój sie budzi i woła "mama pit" a jak mu nie daje to sie drze chyba ze sciele na podłodze to jest w stanie bez picia zasnąć... doszłam do wniosku ze czasem to jemu sie po prostu w nocy nudzi:-D imusi sie napic

Mi mała padła o 19 oczywiście przy cycu:dry: Pewnie za chwilę wstanie,bo po paru minutach ssania zasnęła.

Wy piszecie,że chcecie żeby wasze dzieci umiały jeść łyżeczką- ja marzę,żeby Maja od czasu do czasu wydoiła butlę pod moją nieobecność ;-):-D

a moja niedawno Tez zasnela i tez przy cycu o 20 zjadla butle razem 140 pierwszy raz nigdy tyle nie wpałaszowala,nie chciala zasnac apodoila cyca i spi....w łóżeczku jak narazie

A Nam idą kolejne zęby Julka budzi się z płaczem co chwilę, teraz jej posmarowałam i chyba na dobre zasnęła.

Umi chcę zrobić badania, cytologię i jeśli nie będziemy się starać o drugiego bobasa to też o anty podpytać.

Chwilami szkoda że nic nie wyszło, daj Wam czas, na pewno się uda:tak:

umi My to nigdy nie prześpimy całej nocy :-):-p i do nas w dodatku Zuza codziennie do łóżka sobie przychodzi, bo ona łóżeczka tylko wiesz jakie łóżko i to mnie najbardziej wkurza, bo się jeszcze rozpycha, a jej nogi rano są na mojej twarzy :sorry:

reklama
Do góry