reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetko piekne zdj Zuzi.
wyglada zupelnie inaczej. jakby to nie byla ta sama dziewczynka:)

a powiedz mi bo wczoraj nie odp co bedzie z tymi bodami? czy juz nie aktualne to?

ponadrabiam wszytsko pozniej.

reklama
Daffi dzięki. Nie no Zuzia na zywo wyglada tak samo. :-p
A co do bodziaków to już Ci pisałam, że nie mam pisaków, a nie opłaca mi się na razie kupować, żeby jedne body pomalować, bo nic innego na razie i tak bym nie malowała. Jak będę miała pisaki to Ci napiszę.

e tam niskie niskie to są dzieci o:-p a ja mam 168 cm
migotka ja tez przy oim to na obcasach wiecznie chodze:-p
paula sliczna ta twoja córeczką:-) prze kochana jest
femme ale wiesz ja mu poagałam naklejać:-p wycinała z papieru kolorowego płatki i pokazywałam gdzie ma nakleić no i jeden to ładnie nakleił a drugi to tak krzywo ale nie bardzo było jak oderwać i tak został:-D reszte mu poagałam on jeszcze nie umie sam ponaklejać:-p
anetka czemu ty chciałabyś żeby Zuzia miała proste? mnie sie wlasnie podobaja dzieci z kręconymi:-p
vegas a mnie sie podoba jak wygladałaś z reszta mnie to sie twój biust podoba:-D zazdroszczę ci go

Starałam sie nadrobić ale nie wiem czy kogos nie pominęłam? jak tak to sie upomnijcie bo czytam to wszystko juz 3 raz i za każdym razem cos mi przeszkadza:/

umi proste chyba łatwiej układać, a tak robię jej kitkę a tu z boku jakiś lok jej wychodzi, bo nie chce się w kitce trzymać :-p poza tym te loczki trochę ciężko rozczesywać, chyba muszę kupić jej taki spray do włosów zeby łatwiej się rozczesywało, widziałam, że w Rossmanie takie mają, ale nie wiem czy Zuzi mogłabym już tym psikać.

anetka wiesz co? jak jej myjesz włoski to weź grzebyk i wtedy rozczesuj, zaraz po spłukaniu wtedy włosy najlepiej rozczesać:-)

umi zawsze jak już jej włoski wytre to wtedy zawsze rozczesuję. Ale mi chodzi o to, że nie po myciu ale np po spaniu takie brzydkie poczochrane włosy ma i wtedy ciężko jest je rozczesać, bo bym ją musiała na maksa szarpać :sorry:

Paula ja na razie nie ryzykuję z kolczykami, bo założyłam w święta Zuzi klipsy to ciągała się za uszy a co dopiero kolczyki.. zresztą już sobie postanowiłam, że zrobię jej dopiero jak sama będzie chciała :-p teraz jest piękna i bez kolczyków :tak:

anetka a teraz rozumiem młody jak miał za długie to mu sie takie siano robiło z tyłu i małe guzki:/ ale mnie to wnerwiało jeszcze on ma geste te włosiska i nie mogłam sobie dac z nimi rady:/ jedyna rada to wiazanięłosów do snu ale nie sądze zeby jej wygodnie było:/

umi no dokładnie, takie siano się robi :baffled: ale ja jej włosów nie obetnę, a wziązać to też nie bardzo, bo ta kiteczka taka mała by była i nie wiem czy by jej było wygodnie.

anetka a takie spineczki wiesz małe, ale płaskie?
szalona-spinka-w-kolorze-czarnym-masa-perlowa-marilyn-monroe-decoupage.jpg tylko bez tego różowego żeby płaskie były

reklama
Do góry