reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi spinki to ona od razu sobie z głowy ściąga :sorry:

paula no wcześniej to raczej nie było potrzeby, żeby uszka jej przekłuwać ;-) zresztą teraz w sumie też nie ma, niepotrzebne to jej do szczęście :-p jak mi powie "mamo chcę kolczyki" to będzie miała :tak: coś mi się wydaje, że to będzie wcześniej niż myślę :-p
A te "sianko" na włosach jest okropne :-p

reklama
paula3 z tym ze ja mam jedno super wyjście fryzjer i maszynka+ nożyczki:-D

Nie mam pomysłu na obiad:/ ma ktoś jakąś opcje?

Ja hani scielam to sianko u fryzjerki jak miala z 1,5 roku lub 2 latka i od razu wosy jej sie poprawily:-) tylko ze ona wogóle mi nie chce wlosów zwiazywac, spinac itd... wszystko zaraz zdejmuje:dry:

Heh niskie się odezwały:p
Ja mam 155cm a Seba 188. Adaś narazie jest wysoko w sitkach centylowych, mam nadzieje,ze nie wyrośnie na knypka.
Mnie często pytają o dowód-ale ja się cieszę,ze staro nie wyglądam.
Co do włosów- Adaś ma chyba po mnie. Przód ma w miare prosty, a tył w loczkach. Z każdym miesiącem loczków coraz więcej.
Ja też nie mam prostych włosów. W dzieciństwie miałam fale, jako nastolatka loki, teraz prostuje i juz mniej mi się kręcą. Staram się robić to coraz rzadziej,bo teraz żałuje,ze te loki prostowałam. Zapuszczam i myśle,by zrobić jakiś styling i poprawić ich sprężystość.
Chciałam mu zapuszczać włoski-ale on ma bardzo gęste i jak zrobi się ciepło napewno będzie się pocił. Chyba wtedy go jednak wezmę do fryzjera. Narazie samemu grzywkę skracamy.

Umi- ja dziś olewam robote i tak ledwo się Adasiem zajmuje,wogóle mi się nie poprawia samopoczucie i zamówię zaraz pizze jak Seba wróci.

Ostatnia edycja:
Elizka a jak jej potem rosły to te kołtunki sie nie robiłyod nowa? bo mój jak ma odpowiednia długość włosów to nie ma zmiłój robia mu sie mimo iz ma gestą czupryne:/ a moze to od szmaponu?

umi ja dzisiaj robiłam makaron z sosem serowym z paczki :-D:-D nie chciało mi się nic innego kombinować :-p

lenka wow, to u Was niezła różnica wzrostu, fajnie musicie razem wyglądać :-):-)

anetka jak sie robi ten soso mam pieczarki w domu!!! i makaron tez:-p
lenka ja nigdy nie widziałam ciebie w kręconych!!! musisz to zmienić:-):-p

umi no mówię Ci, że z paczki :-D:-D do tego proszku z paczki dodaję po prostu śmietanę i trochę sera startego i gotuję :-)

Umi nie, od tej pory jak pierwszy raz scielam jej wlosy i wycieniowalam u fryzjerki koltuny zniknely... :-) moze w szamponie tkwi szkopul? ja staram sie zmieniac i nie uzywac tego samego ciagle:-)

reklama
anetka a ja przeczytałam ze z sosem serowym z kaczki:-p:laugh2:

edit elizka ja mam teraz babmbino różowe, wczesniej miałam z johnsona ale tez to samo było:/

Do góry