reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ewi44 tez uwazam ze becikowe jest dla dziecka ale co mialam zrobic skoro truli o tym bez przerwy...
Nie oddawać po prostu... jak bedą chcieli ci zabrać ostatnią złotówkę której ci potrzeba do kupienia jedzenia dla dziecka tez oddasz bo wołają? Jesteś matką i ty dysponujesz pieniędzmi dla swojego dziecka a nie jego dziadkowie:-) Trochę więcej pewności siebie, ale wiem ze to nie łatwe
paula a ulotki? nie macie jakiegos marketu w pobliżu
? Za roznoszenie ulotek troche kaski padnie a przeważnie biora ludzi od 16 roku zycia
Ewi wracaj szy
bko bo pusto bez Ciebie
charlotte tak jak juz kaamaa napisała używaj edycji
vegas ja wczoraj miałam jazdę z małym i dziś w południe... wczoraj usypiał sie przez ponad godzine... a dziś zamiast iść spać 11:30 to poszedł po 13 i to tylko dla tego ze sie na mnie o
braził ze go z łóżeczka nie wyjmuje

A ja sie zastanawiam nad zainwestowaniem w karnet na siłownie,taką dla ko
biet. Strasznie mnie męczy fakt ze ograniczam jedzenie, a i tak tyje.Z tym ze wiem ze tyje bo sie nie ruszam a w domu nie mam motywacji:/ i tak jak tak patrze to spokojnie mogłabym zainwestować sobie 60 zł na fitness czy siłownie ( do wyboru) bo ostatnio stwierdziliśmy ze nie będziemy kupować żadnych słodyczy dla siebie T. sobie inwestuje tąkase w jakąś elektronikę, lubi w takich rzeczach grzebać, a ja ze nie mam jakiegoś wyraźnego hobby to myślę właśnie o karnecie za 60 zł i to by było 8 wejść w miesiącu

reklama
Femme dawaj link na nk :-D ja też chcę zobaczyć tego lachona :-D

Paula pisałaś coś do mnie? kurcze musiało mi coś umknąć, jak możesz to napisz łan mor time :-D

Umi pociągnij mnie za fraki za sobą :-D bo dupa ciężka i sama nie zalazę :-D a siłownia też bi mi się baaardzo przydała.

Kurde i się wciągnęłam i nie ubrałam się jeszcze a Kuba pewnie za jakieś 20 minut będzie a ja w stanie surowym :-D:-D

KAAMAA - wysłałam na priv :-p

PAULA - a dziękuje śliczna jest wiem :-D:-D A ty o mnie tak fajnie piszesz a sama jesteś bardzo ładna to pierwsze zdjęcie w twojej galerii mmmm kochana cacuszko :-D :-p

UMI - dobry pomysł ćwiczenia to podstawa a jak już wydasz kasę to będziesz na pewno chodziła bo szkoda Ci będzie żeby przepadło :-p

Paula nie ma sprawy, chyba że nie mówisz poważnie :-)

Jedziesz jutro do Białego?

Femme na prawdę jesteś bardzo ładna :-) nie wiem na co Ty narzekasz.

Ja to mam powody kurdupel z 20 kg bagażem :-D

femme udanej imprezki :-)
Paula właściwie to nie zastanawiałam się nad tym co bym wolała:-) w mojej rodzinie jest monopol na chłopców jak narazie :-D więc zobaczymy jak będzie u nas:-) a co do imion to mamy kilka pomysłów,tylko się zastanawiamy mocno żeby nie zrobić dziecku krzywdy imieniem ;-)

Ostatnia edycja:
femme dokładnie tak pomyslałam jak juz dam kase to będę chodzić
kaamaa szkoda ze
blizej nie mieszkasz to bymcie na spacery wyciagała bo uwielbiam chodzic ale nie mam z kim:-p
paula ja mam takąsiłownie+ fitness tylko dla ko
biet jakieś 3 km ode mnie 30 min drogi i akurat czynna do 22 czylijak by mimłody szedłspaćo 19:30 to ja spokojnie na 20 bym tam dotarła:-)

Femme udanej imprezki Kochana:) szalejcie:)
co do pytania to unikam mamy, raz czy dwa byłam na dole bo akurat musiałam, przez co od rana do prawie 17.00 nic nie jadłam, mąż mi potem żarełko z McD przywiózł:p raz jak byłam w kuchni z Martynką po napój dla niej to była tam też mama, zagadnęła mnie w sprawie paluszków bo dawałam Małej a mama mówiła, że Martynka już nie chce paluszków bo się najadła niedawno /widocznie tata ją futrował:p/ i tyle. Unikam jej choc widzę jak już ją widzę, że funkcjonuje jakby się nic nie stało. A zawsze jak łaziła obrażona to miała zawsze specyficzną minę do tego. A ja słyszę nieraz jej śmiechy i dobry humor u góry.

Paula M jedzie w marcu i jeśli będzie z kasą i robotą ok to wraca po Nas, jak chcesz to będzie mógł spytać o Was :tak: A Daniel zna się na budowlance?

A o której możesz się ze szkoły zerwać? :-D

Umi ja też uwielbiam spacerować z Małą, i też nie mam z kim.

Vegas zrobisz jak uważasz ale ja na Twoim miejscu nie puściłabym tego mimo chodem....

Paula M jedzie w marcu i jeśli będzie z kasą i robotą ok to wraca po Nas, jak chcesz to będzie mógł spytać o Was :tak: A Daniel zna się na budowlance?

A o której możesz się ze szkoły zerwać? :-D

Umi ja też uwielbiam spacerować z Małą, i też nie mam z kim.

Vegas zrobisz jak uważasz ale ja na Twoim miejscu nie puściłabym tego mimo chodem....
ja jej nie wybaczę tak szybko, oj nie. Musi przeprosic. A potem jak już to zrobi będzie musiała wysłuchac tego co ja mam do powiedzenia a mam dużo, szczere acz trudne dla niej sprawy. I będzie bolało. Ale czy będzie do tego zdolna by przeprosic? Nigdy tego nie robiła, pewnie nie potrafi..;/

reklama
ja jej nie wybaczę tak szybko, oj nie. Musi przeprosic. A potem jak już to zrobi będzie musiała wysłuchac tego co ja mam do powiedzenia a mam dużo, szczere acz trudne dla niej sprawy. I będzie bolało. Ale czy będzie do tego zdolna by przeprosic? Nigdy tego nie robiła, pewnie nie potrafi..;/

Pewnie, ona powiedziała co jej leży na "sercu", to i Ty masz prawo jej wygarnąć.

Do góry