reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heheh kaamaa dobre :-) W końcu rodzina no to czego się dziwić ;-)

Vegas do mnie też większość ma za daleko :-) Wyjątki to Elizka,Gosia i Misia92 :-) Ale póki co to ze spotkań nici.

Noc zadziwiająco spokojna-tylko 2 razy wstawałam.;-) Pewnie da mi popalić w dzień. Już sobie zrobiła drzemkę poranną przy cycku. ;-)

A w ogóle ktoś wie co u Ixi,Misi92??

Ostatnia edycja:
reklama
Bry:)
Vegas tak slicznie jej bylo jak wiazalam wloski ale ona nie chciala wiazac i po pol godzinie wsio sciagala :dry:... wczoraj juz sie wkurzylam i zajechalismy do fryzjerki i wycieniowalam jej mocno włoski i tez slicznie wyglada:-)
Charlotta no jakos daje sobie rade z ta moja ferajną :-D teraz starszaki to luz, bo juz same duzo robia, i tak mamusi nie potrzemują, maja siebie i razem sie bawia:-)Pierwszy miesiac byl najgorszy a potem nauczylam sie organizacji na maxa:tak:
Lolkak no ja do wawy mam 60km:-) i najblizej mam do misi92 bo moja siora mieszka 15km od niej wiec moze w lato czy na wiosne jak do siory pojade to sie z nia spotkam? akurat jej Misio juz bedzie starszy :-)
A i Vagas widze ze jakies problemy z rodzicami... ehhhh chyba kazdy je ma mieszkajac z rodzicami lub blisko nich... u mnie to samo ale ja juz wczesniej mialam swoje zdanie i sie juz liczyli z nim;] mam nadzieje ze dacie rade i ze wyjasnicie z mama sobie wsio, trzymam za to kciuki! :*

Moze wieczorem zajrze, nie drukujcie duzooo :-p :-)

Vegas- pewnie tak daleko do siebie nie mamy. Mój Seba też 4 lata starszy to pewnie by się między sobą dogadywali faceci. Trzeba coś pomyśleć. A ogólnie mam dość zimy- niemogę się doczekać jak zrobi się cieplej to zacznę zabierać Adasia w fajne miejsca- pierwszy przystanek zoo:)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja
calkiem chorobowo!
jestem ciekawa co to jutro u lekarza sie okaze!!!
az sie boje!

umi rozwiej moje watplisoci.. czy ty uzywasz inej czcionki albo ja powiekszasz ciut? bo kurcze albo moje oczy padaja albo cos z kompem nie tak wsyztskie posty dziewczyn sa takie blade na tle twoich. az normlanie ciekawi mnie to czy to jest widoczne pzrez was czy tylko u mnie;p

edit

o lenka u ciebie tez tak mam;p

Bry :-)
Ja niezadowolona z wczorajszego wypadu :dry: Kuba się nawalił jak głupi :no: ledwo na nogach się trzymał eh nienawidzę pijanych ludzi jak jestem trzeźwa :no: a ten jeszcze jak się napije to nie na śmiesznie tylko agresywny jest ... tak więc mam focha :-D ale na szczęście do pracy poszedł :-p

PAULA - ja na forum poznałam dziewczynę i teraz jest jedną z 3 moich najlepszych koleżanek :-p :-)

VEGAS - ten kredyt mieszkanie na swoim słyszałam że fajny ..ależ ja bym chciała mieć swoje mieszkanie marzenie

Co do podobieństwa to na początku mówili że do Kuby ale teraz 80% twierdzi że do mnie jednak :-p Nina to w ogóle wybuchowa mieszanka :-p

reklama
Ja go obudziłam :dry: skopałam go to poszedł się myć jakimś cudem ...a najlepsze jest to że on w pracy jest kierowcą :oo: ja nie wiem jak on ma zamiar jeździć :sorry:

Do góry