reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kurcze ale tu cicho fakt...
Dzieciaki obejrzaly dobranocke, i zanim sie skonczyla zobaczylam ze Miki trze oczka no to wzielam podusie, i do pokoju poszlam, pobujalam go chwile na rekach, i zaczol zasypiac i zamarudzil, wiec dalam cycka, wydoil i 5min i zasnol... wlozylam do łóżeczka i juz w pokoiku spi 15min... ;-) oby wyszla ta jego wyprowadzka do innego pokoju......
Daniel tez juz spi, hania jeszcze błąka sie.

mamusia ale maszz super brzunio:-)
Vegas fajnie ze tata odpisal, szkoda ze swojego zdania na ten temat nie wyrazil no ale wazne ze cos napisal;-)

Paula Zuźka Gratulację :-)u Nas też trza nie źle bajerować, my robimy tak że M ją za rączki prowadzi w moją stronę, dalikatnie ją puszcza i sunie dalej w moją stronę.
Najbardziej bawi mnie to że stoi sama jak jest czym zaaferowana, jak afera się kończy to od razu zaczyna się machać i siada :-D

Dzisiaj w tv na TVp1 "lost," tylko że to serial, ja go lubię.

PAula Umówiłaś się w końcu do gina?

Ostatnia edycja:
Gosia super,że z bioderkami ok. My za 6-8 tygodni mamy znowu pójść do ortopedy. Wcześniej muszę ponownie pójść na USG. fajnie,że suwaczek działa ;-)

Elizka no to super,że małemu przeprowadzka wyszła na dobre.

ej która z was kupuje pieluchy "Dada" z Biedronki? Byłam dziś i maja jakieś nowe opakowanie. Czy w środku też zmienili na lepsze te pieluchy?

Maja mi padła o 18,ale co chwila się budziła ze strasznym krzykiem.

reklama
Lolkak ja jakoś do tych pieluszek nie mam przekonania, nigdy nie używałam.

Pampers to ździercy, 4 niby do 18kg, Julka waży 12 kg i się nie mieści :no:

Bella jak napisała Paula są super, na allegro można znaleźć po 36zł za paczkę więc o wiele taniej niż pampki, tylko trzeba cztery paczki kupić.

Do góry