reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula dzięki za instrukcję :-) zdążyłam wcześniej wykonać, niż doczytałam tylko u mnie z ryżem Julka go bardziej lubi.

Oooo koszatniczki superowo :-) Ja kiedyś miałam 2 chomiki i szczura, ale wolę większe zwierzaki, które swobodnie po domu chodzą.

Daff Ja zawsze chciałam mieć szynszyla, w zoologiku zaprzyjaźniona babka powiedziała, że strasznie ich odchody śmiedzą i są bardzo chorowite.

Femme chomiki raczej krótko żyją. Dwa lata i typa nie ma :-D
A właśnie wyjaśniło się co ma pod ogonkiem :-D

reklama
Paula dzięki za instrukcję :-) zdążyłam wcześniej wykonać, niż doczytałam tylko u mnie z ryżem Julka go bardziej lubi.

Oooo koszatniczki superowo :-) Ja kiedyś miałam 2 chomiki i szczura, ale wolę większe zwierzaki, które swobodnie po domu chodzą.

Daff Ja zawsze chciałam mieć szynszyla, w zoologiku zaprzyjaźniona babka powiedziała, że strasznie ich odchody śmiedzą i są bardzo chorowite.

Femme chomiki raczej krótko żyją. Dwa lata i typa nie ma :-D
A właśnie wyjaśniło się co ma pod ogonkiem :-D

to jakas dziwna baba bo jak chcesz to poczytaj ze szynszyle to bardzo czyste zwierzaki.. fredki strasznie smierdza i ich odchody ale nie szynszyle., jak szynszyl robi kupke taka jak chomik.... nie wiem co gada ta baba chyba nie zna sie nazwierzetach. no i wcale nie sa chorowite. zyja do nawet 25 lat... fakt ze nie mozna ich straszyc denerwowac itp bo wtedy gubia futro i skraca sie im zycie pod wplywem stresu. ale to pachnace zwierzaki! no chyba ze ta baba raz na 2 tyg sprztalala wklatce to sie nie dziwie bo ja mojemu 2 razy w tyg i mowy nie bylo zeby smierdzial.. zawsze pieknie paleczki pachnialy (ten podklad dla szynszyli) kapiele w piasku byly frajda dla niego i ten zapac h sianka:D no piekne poprostu:)

a ja z mamą do babci podjechałam,niech się trochę Zuzią nacieszy ;-) jakoś mi się nie chce do domu wracać -do garów i sprzątania :sorry:

Kama-jak mi sie znudzą,to moge ci oddać :-D A tak w ogole to moja mama mieszka w Bielsku i dopiero mi uświadomiła,ze czesto jezdzi przez Zabłudów,wiec powiedziala,ze ktoregos razu może mnie do ciebie podrzucić :-D Gorzej z powrotem :-D hihi..

Femme- sesja dla ciebie,dla Niny czy dla ciebie i niny?:-D

trina - i jak ?robiłas brokułową? wyszla?:-)
W Bielsku Białej? Niedaleko mnie:) Autkiem jakieś 20min.

A my byliśmy w 3kę u teściowej. Odstresowałam się od tego domu:p

Brokuły? Fuuj. Choc Martynka uwielbia;P

Ja tam brokuły uwielbiam :-) :-p

KAAMAA - sprawa z chomikiem nie wyjaśniona jeszcze :-D

PAULA - dla mnie :-p :-) następną chce z Niną ;-)

My zamulamy oglądaliśmy bajkę i w trójkę padliśmy :-D niedawno wstaliśmy a teraz Nina siedzi na kibelku robi kupkę a ja sobie wzięłam laptopa i na prędce nadrobiłam ale widzę że dzisiaj nadzwyczaj spokojnie tutaj :-p

Paula nie dziękuję :-D one są fajne jak u kogoś :-D no tak mówiłaś mi że mama teraz w bielsku urzęduję, ja idiotka nawet się nie odezwałam że przez zabłudów tam się jedzie :cool: jak mieszkam 5 km od zabłudowa. Super to umów się z Nią jakoś niech Was przywiezie, a z powrotem jak coś wymyślę :tak:

Ja też nienawidzę brokułów, Julka się zajadała.

A ja z tych zielonych warzyw to chyba najbardziej lubie brokuły. Za to nie lubię kalafiora.
Kupiłam za 10 złotych lampke led w biedronce-taka kula- i Adaś nie chce jej oddać. Tak mu się podoba. Tylko musze pilnować,by nie zaczął ją kopać jak piłki. Chodzi i mówi kulka świeci.

Paula no fakt jeszcze nie było czego coby nie wessała :-D
No wiesz że mną musisz na pół roku wprzód się umawiać taki napięty grafik cały czas w rozjazdach :-D:-D:-D

No to wpadajcie w czwartek lub w piątek, zapraszamy serdecznie :-)

reklama
Paula jednak nie było brokułowej;-) zrobiłam spaghetti:-)

0021f9c26b07bbd2afdcadcd6880bd17.jpg znalazłam taką kieckę i jak myślicie, jakbym do niej założyła leginsy, to mogłabym tak wystąpić na tej rocznicy u teściów?:-)

Do góry