reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam dziewczyny, sto lat u was nie byłam..
Nie mam czasu, mam duzo problemów... Szukam pracy, mieszkania. Dorabiam gdzie sie da. Maly jest strasznym łobuziakiem.
Powiem krotko 8 lutego mam wyniki badan dna i sprawe o alimenty. teraz 17 stycznia bylam we wloclawku z malym na tych badaniach...
Mam nadzieje ze sad nie przyzna mi 200zł, ja zlozylam o 500zl
ogolnie to musze czesciej zaglądac do was

Tu wam podrzuce link z aukcjami moimi, może ktoraś z was coś kupi, bo strasznie potrzebuje pieniedzy a cos ostatnio mi handel stoi..
tu są głównie kolczyki robione przeze mnie, a jeszcze obraz W nastepnym tygodniu powinnam dodać kilka obrazów, bo po nocach siedze i maluje, marylin monroe teraz sie produkuje więc zaglądajcie pod ten link co jakis czas...

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Niedlugo wystawie ubranka po moim Michasiu i to bardzo duuużo więc jak juz bedzie aukcja to dam znać! :)

POzdrawiam kochane ;*

Paula żaden kłopot!! :-) już się doczekać Was nie mogę :-)

Cholera nie wiem o co chodzi im wszystkim :no: na prawdę dobrze wyglądasz, żadnego brzucha u Ciebie nie widziałam a tym bardziej ciążowego :wściekła/y: Ja tam na Twoim miejscu w doopie miała takie gadanie.

PAULA - hehe spoko na pewno się pochwalę :-p o ile coś wyszło :-p ...aż weszłam na nk zobaczyć te Twoje kg i ja nie widzę :dry: albo nie masz zdjęć aktualnych albo przesadzają i to grubo :sorry:

TRINAA - ciekawa ta sukienka ładna nie mój styl ale fajna :-)

ARTYSTKA - oj to widzę się dzieje u Ciebie... świetne zdjęcie małego to pierwsze widać że łobuziak :-)

Paula co za chamskie texty;> zrobiłabym za taki burzę.

Mężuś już do pracy pojechał, Malutka od 20.20 śpi:) Czasik dla siebie:)

Kurka zła jestem bo jakbym się wcześniej spytała kumpeli /mama takiej Zosi, którą się opiekowałam/ czy ktoś z jej znajomych niani nie szuka to możliwe, że już bym miała pracę, ale Ola nie wiedziała, że ja szukam pracy i mnie nie uwzględniła.. a mam referencje, doświadczenia i to sporo, sporo tych dzieciaków pilnowałam jak na mój wiek. No ale powiedziała, że będzie mnie miała na uwadze. Raz mi już załatwiła pracę, kto wie, może i kolejną mi załatwi:) A w czwartek jadę zawieźc to cv jako asystentka..

PAULA - ja też mam wielki brzuch cała chuda a brzuch taka ciążowa kulka :sorry: ale nie chce mi się ćwiczyć a jak zacznę się odchudzać to cała schudnę a tego nie chce :sorry: walić ich :-p a u Ciebie nie zauważyłam zbędnych kg jedynie na 5 zdjęciu ale myślę że takie ujęcie po prostu

Paula baleron :szok: chyba za uchem :-D jak przyjedziesz to mi mój pokaże, od razu Ci się humor poprawi.
Pamiętam te zdjęcie z brzuszkiem miałaś je na suwaczku, zawsze mi się miło kojarzyło :-)

Vegas a może daj ogłoszenie do gazety, czy cuś w tym stylu.

Ja chyba na prawdę w ciąży jestem, dzisiaj z M wcinaliśmy słone paluszki maczane w bitej śmietanie :confused:

Paula ja nie wiem mi ojciec taki eteksty i uwagi dawal do momentu kiedy nie schudlam 10kg w 2 tygodnie i dalej chudlam i zemdlalam z wycieńczenia i przestal. Pozniej po ciazy tez mowil. Jadlam obiad a on do mnie nie jedz tyle bo juz jak swinia wyglądasz. Jadlam kolacje a on zamiast żreć jak prosie to idz z psem. (moj ojciec wazy 120 kg a ja wtedy 66, bo teraz juz schudlam do 59 a od ciazy to z 74kg ;P)
No wiec nie wazne, chodzi o to ze sie nie przejmuj niczym, jak patrze na zdjecia to jestem w szoku!! chcialabym tak wygladac!!! ja ma wszedzie wszystkiego za duuuzo!!!

reklama
Paula śliczna z Ciebie kobitka, nie przejmuj się gadaniem i rób swoje:-)
Vegas zobaczysz będzie dobrze, w końcu musi się ułożyć :-)

chyba zdecyduje się na tą sukienkę, nawet zanalazłam na allegro buty praktycznie w takim samym kolorze za 40 zł, są na niskim obcasie,więc się nie umęcze :-)

Do góry