reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oj te nasze brzuszki, ciekawa jestem jaką ja będe miała pamiątkę po ciąży:-) marzyło by mi się,żeby wrócić do takiej formy jak w wakacje miałam,ale to pewnie tylko pobożne życzenia:-)

Artystka no to my mamy doga niemieckiego, taka bardziej krowa niż pies:-D

reklama
Ja brzucha w sumie tez nie mam dużego. Ale zostało sporo skóry. Miałam wielki brzuch w ciaży i szybkie chudnięcie wcale nie pomogło. Na ogół mało wystaje-ale czasem tak mi go wzdyma,ze tez czuje się jak w ciąży.Ważę 59 kilo.

lolkak- Maja coraz śliczniejsza. Kurcze może jak się napatrzę to też będę miała kiedyś taką śliczną córeczkę:p Cudne ma te oczka. Tylko u nas to raczej niemozliwe ja mam zielone Seba niebieskie. Adaś ma niebieskie.

Paula3- Gratulacje dla małej. Teraz oczy dookoła głowy musisz mieć.

Ostatnia edycja:
paula co Ty, nie umiem aż tak ładnie malować, poza tym teraz nie mam pisaków, bo już mi się wypisały, mam farby ale nimi jakoś mi nie wychodzi :confused2::sorry:
Widzę, że polubiłyście się z Kamą :-)

uf ja prawię pół godziny z Niną w wannie siedziałam :-D wszystko żeby nie zasnęła teraz mi się rozbudziła więc do 20 spoko damy radę :-D ale to był ciężki dzień :-D:-p

Tak sobie ostatnio myślałam że szkoda że nie mamy tu jakiegoś młodego tatusia :-D zawsze byśmy miały kogoś kto nam przedstawi sytuacje z tej drugiej strony :-D :-p

hahaha dobre spostrzezenie femme ale jakos zauwazylam ze na BB malo tatusiów jest wogole;-) w kazdym badz razie z zanym facetem chyba nie mialam jeszcze tu do czynienia:-D

Ja zaraz bede sie zabierac za usypianie Mikołaja... tz. poloze go na łóżeczko zeby sam zasnol jak wczoraj...;-) ale to za jakies pol godziny lub wiecej:-p

Paula jak dla mnie to wystarczy że dasz znać jak będziecie już wyjeżdżać :tak:
Kurde jak Ty to pięknie napisałaś " dzieci sobą, M sobą a my z redssikiem na plaży" :-D Chociaż w Cro to by bardziej pasowało z czarnogórską przypalanką niż z reedsem :-D Pocieszam się, że marzenia się spełniają :-D naiwna:-D

Anetka a tam od razu polubiłyśmy się :-D jakoś się dogadujemy :-D nie no żartuję na prawdę fajna dziewczyna z Pauli, nadajemy na tej samej fali :-)

Femme oj myślę że ten młody tatuś pogubił by się, w natłoku postów, o obiadach, obwisłych i wielkich brzuchach :-D:-D

Vegas- ja już pisałam na nk- sttrrrrraszna słodzinka z Twojej Martynki :-) ps czemu akurat Martynka? kto wybierał imię?:-D
mąż. Ja chciałam Jucię albo Zosię, ale mąż mimo, że wpierw się zgadzał to stanęło na tym, że to zbyt oklepane imiona. Bo taka prawda była hehe. Zaproponował Martynkę. Spodobało mi się. A co, nieładne?:p Jeszcze Maja mi się podobało, ale mężowi w ogóle. No i Natalka super imię, ale już siostra męża tak ma, więc odpadło;p

reklama
artystka - Majka dziękuje za komplementy ;-) A co do aukcji to obserwuje ;-) A jak Michaś?

Paula tak jak napisała Anetka-body to był gratis do zabawek z aukcji :-) bardzo fajny gratis :-) No i gratulacje dla córy :-)

Gosia91 wszystkiego naj dla małej ;-) Wczoraj stuknęły jej 3 miechy ;-)

Kaamaa chyba Ty się pytałaś o karnację Mai? Ona ma taka trochę ciemniejszą :-)

Wszystkim dziewczynom dziękuję za miłe słówka o Mai :-)

Femme i co mała nadal śpi na podłodze;-) Wygodnie?? A Twój brzuch:szok: gdzie on jest duży?

Do góry