reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a ja też właśnie sobie szamię kolację, chlebuś z szyneczką mniam mniam:) Martynko a narzeczony wie o testach pozytywnych?

vegas.... wie powiedziałam mu juz rano własnie... jak je zrobiłam... narobiłas mi ochoty na dobre kanapeczki z wedlinka....i pomidorkiem:-D

Ostatnia edycja:
Jak byłam w ciazy z gabrysia to akurat na poczatku jadłam wszystko co kwasne a potem zeszłam na słodkie.... a u was jak przebiegała ciaza jezeli chodzi o zachcianki???

Jak byłam w ciazy z gabrysia to akurat na poczatku jadłam wszystko co kwasne a potem zeszłam na słodkie.... a u was jak przebiegała ciaza jezeli chodzi o zachcianki???

ja przed ciaza nie naiwdzilam slodyczy a w ciazy jadlam tyko slodycze i chipsy.... no i slodycze do tej pory mi smakuja... troche mniej jak w ciazy ale jednak.

No tak.... ja to pamietam jak kolezanka była w ciazy i muwiła ze uwielbia ogórki kiszone z majonezem .. ja sobie mysle w głowie bozzee.... co za pomysł wogule...( tak myslałam zanim zaszłam w ciaze ) a w ciazy .... mniam jakie dobre ...:-D

Widze ze tylko fikusek jest a takto nikogo chyba nie ma...

Lece bo jestem strasznie zmeczona całym dzisiejszym dniem duzo sie działo jak dla mnie...;-) Wiec dobranoc wam zycze ... i waszym dzieciaczkom tez..:*

Ostatnia edycja:
reklama
No tak.... ja to pamietam jak kolezanka była w ciazy i muwiła ze uwielbia ogórki kiszone z majonezem .. ja sobie mysle w głowie bozzee.... co za pomysł wogule...( tak myslałam zanim zaszłam w ciaze ) a w ciazy .... mniam jakie dobre ...:-D

Widze ze tylko fikusek jest a takto nikogo chyba nie ma...

Lece bo jestem strasznie zmeczona całym dzisiejszym dniem duzo sie działo jak dla mnie...;-) Wiec dobranoc wam zycze ... i waszym dzieciaczkom tez..:*

hehe ja to przed ciaza tez rozne wynalazki jadlam:-D

vegas chodz na pikantna papryke:-D

Do góry