reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka to konkurs na FB gra o mazde chyba ci naewt zaproszenie z tego wysyłałam/ ale nie jestem pewna:-D
lenka ja tak kiedys czatowałam na szampon z timoteja z tym ze tam to było wiadomo o której godzinie bo co dziennie godzine późnie i w ostatnim dniu wygrałam, ale teraz nie mam juz takiego zapału:-p moze jak uwine sie z pieczeniem na imieniny Tomka to przysiade do tego bo teraz to padam jak mucha wieczorem

reklama
umi wiem co to za konkurs, bo go widziałam, ale nie wiedziałam skąd mam wiedzieć który to avatar, teraz poczytałam i już wiem, to w każdej chwili ten avatar moga pokazać..? kurcze to nie dla mnie, nie mam cierpliwości :-p

anetka podobno wieczorem sie pojawia ale w regulaminie tego nie wyczytałam wiec sama nie wiem. A czytałam go juz 4 razy:-D

ojej... wybacz Aniu gafe.... Witam Cie gorąco i mam nadzieje że sie u nas zadomowisz... Ja urodziłam majać 16 lat teraz mam 20 :):)
Matryna a ogólnie jak Ci śpi Gabi w nocy???
Vegas martynka przesypia juz całe noce???
Kama my tu mamy blisko ale R sie nigdy jeździc nie chce to zamawia i przywożą....

Umi ta biała jest piekna.... zielona tez ładna
Wiesz co.. Martynka w grudniu całe noce mi przesypiała bez zajęknięcia, w styczniu zęby zaczęły jej dokuczac, więc pobudki były, w lutym też pobudki były, ale nie przez zęby, po prostu a teraz budzi się raz, czasem 2 razy w nocy, ale nie żeby na kaszkę tylko ona akrobacje odwala w wyrku i muszę jej nogi ściągac ze szczebelek hehe. Chyba ją wpakuję w śpiworek to nie będzie cyrków robic:) ale wysypiam się ostatnio:D dziś pięknie do 7.50 spała.

Umi ta biała z czarnym zarąbista:) ja miałam ecru ze złotymi dodatkami.

Tak jak umi napisala zamieszkalam na str gdzie wygralam laptopa:D
cale dni klikalam zreszta patrycja9009 wie to najlepiej:D
az w koncu pojawil sie avatar konkursowy i szybko kliknelam w odpwoiedni.. widocznie dosc szybko bo sie udalo.. koelzanka ktora kliknela zaarz po mnie byla na 4 miesjcu dzis;p

Vegas zazdroszcze Ci.... Kuba miał okres gdzie wstawał tylko 2 razy w nocy... teraz to jedna wielka masakra.... wstaje minimum 5 razy....
Daff oj tak wiem wiem ... i jeszcze raz gratuluje... zasłuzyłas na to :*:*

reklama
Ja chciałabym wygrać jakąś fajną zabawkę dla Adasia, ale jakoś nie mam szczęscia. Najczęściej wygrywam książki, gry, płyty z muzyką lub filmem.

Do góry