reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

koniczynka gratulacje dla Emilki :-D super ze juz sama lazikuje.

Lana musisz jakos przetrzymac ten okres, kiedy mala sie zanosi. Moja siostra tez czesto sie az sina robila, ale wyrosla. zycze duzo cierpliwosci i oby jak najszybciej minelo.

reklama
Ja tylko na chwilke
Fikusku wszystkie co najlepsze (trochę spóźnione ale szczere) życzonka z okazji twojego Święta
ona 19 witaj
koniczynka gratuluję Emilce pierwszych kroczków
Kasia korzystaj kochana póki małego nie ma,przytul mocno męża swego to może jeszcze przed ślubem uda Wam się drugie bobo.

ja dziś po rozmowie z managerem jestem,okazał się bardzo w porządku i kazał przyjść w połowie czerwca to da mi odp co z tym moim powrotem do pracy,nic nie obiecywał ale zobaczy co sie da zrobić.

mały mi dał dziś popalić więc spadam lulu.
Dobranoc laseczki i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI JUŻ DZISIEJSZEGO DNIA MAMY!!!

Witam.
Ja od 5.30 na nogach. poćwiczyłam sobie i zaraz trzebva wszamać jakieś śniadanko.
Kobnniczynka Gratulacje dla Emilki.
Ona WItaj. Wspólczuję tych ataków u dziecka. mam nadizeję ze miną.

No i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOZ OKAZJI DNIA MATKI

Wszystkiego najlepszego z okazji DNIA MATKI :):):):*:*:*

Pobudka dzisiaj przed siódmą, mąż w pracy, ma dziś służbę, więc wróci dopiero jutro rano, Dzień Matki spędzam tylko i wyłącznie z Kacperkiem i kopiącą lekko Olą:-D Kacperek wczoraj ładnie usnął, więc z M spędziliśmy bardzo miły wieczór;-)

Justys Trzymam kciuki, żeby poszło po Twojej myśli w pracy :)
Konniczynka Gratulacje dla Emilki! Zuch dziewczyna!:tak:
Ona Witam :)
KasiaF Mój Kacper tak samo robił, ale wymuszał taki uporczywy kaszel, żeby zwymiotować. Też nie reagowaliśmy i szybko zrezygnował z tego, bo nie dość ze nie dawało pożądanego skutku, to było nieprzyjemne.
Młodamamusia Jak samopoczucie? Może Rafałek zrobi Ci prezent na Dzień Matki?:-)

Kochane mamuśki wszystkiego najlepszego dla Was :):):)

U mnie od rana znów walka z mrówkami.... ale dzis to ich ostatni dzień w moim mieszkaniu..
Ide dzis do ogrodniczego i kupie specyfik który polecił mi znajomy który przy tym pracuje jak nie pomoże to jego udusze :-D

Lolkaka Kurcze, współczuję. Musi być coś co uspokoi Maję, nie może tak być że cały czas nie daje Ci spać. Żenby w tym wieku dizecko było tak pobudzone?
Klaudix Ja przy diecie to zqwzze ranny ptaszek jestem, ja specjalnie wstaję rano żeby poćwiczyć nim jeszcze dzieci się obudzą i mąż.
Patrycja Współczuję mrówek. u nas na szczęście nie ma na górce ale na dole to potrafią się pokazać. a i tak nie zapomnę jak u mojeej babci co lato był z nimi problem. strach bło iść spać.:-D

Ewii dokładnie strach iśc spac bo one wszedzie wejda... ja to ich nie znosze :/
A jeszcze wczoraj poodsuwałam wszystkie kuchenne szafki... jak widac na nic :/

reklama
Patrycja życzę powodzenia w walce z najeźdźcą ;-):-D Ja też nienawidzę wszelkiego robactwa:no:

ewi na razie nie pomogło picie melisy i herbatek uspokajających prze zemnie, ona sama to wypije moze ze 20ml:dry:

Do góry