reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

rox Gratuluje!
eve fajny avatarek i fotki co wstawialas widzialam tez super ;)

U mnie tez leje, zaliczylismy dwa 15min spacerki ;] heh
a oto moje łobuzy na nim :-D

reklama
Liza no ba jak by nie było:-D

SEsja :-D ;-)

Zobacz załącznik 374648
Zobacz załącznik 374649
25.jpg nie sugerowac się moim czołłłem:-D mam nałożoną maść:-)
30.jpg

młoda świetne fotki ;)

rox a czemu ja mam sie niby obrażać? Szczerze to jestem bardzo młoda jak na taką gromadke ;P ty który rocznik jestes?
Ciężko jest czasami z nimi, a w domu jest tak glosno ze... juz sie przyzwyczailam i jak w ciagu dnia cisza jest caly czas to nie moge usiedziec ;P
Ja tylko moge napisac, nie zazdrościc - tylko działać! hihihihi:D

przepraszam ze was nie nadrabiam ale nie mam glowy mam dzien dzisiaj do d.......... moje dziecko u dziadkow oczywiscie u mojej mamy i ojczyna bigdy do tesciow bym nie oddala pusto troche bez niej ale sobie odpocznie wekend wolny..... potwierdzam wychodzi mam zabek na dole juz na 100 procent

Elwirka gratuluję ząbka;*;-)

Młody wczoraj marudził nie spał , gorączkował po szczepionce.
A dzisiaj prawie cały dzien śpi.

Ostatnia edycja:
Witajcie za mną ciężki, bardzo cieżki, no po prostu mega cieżki tydzień w pracy i zapowiada sie kolejny jeszcze gorszy
baffled5wh.gif
i dla tego sie nie odzywałam, ale wiem co sie działo bo mniej wiecej byłam na bieżąco w czytaniu.

rox gratuluje:) jak ty pogodzisz etacik z własną działalnością?
Elizka widzę że u was tak ciepło jak i u nas
p.gif
.
młoda a na jakiki nick chcesz sie przemienić?
Malwina gdzie na spływ jedziecie? Mnie sie marzy spływ Dunajcem ale z małym chciałam a on w obecnej chwili chyba za mały raczej, nie usiedzi:/
eve ja jak mam gotować dla siebie to wcale nie gotuje:p i znam ten ból lenistwa, mnie to sie nigdy nie chce
Elwirka korzystaj z wolności:-):-p ja to bym chciała małego na weekend sprzedać:-p

reklama
Do góry