Hej

Wreszcie weekend

Malutka niedawno usnęła. Oj przez tą pracę nie mogę się nią nacieszyć. Pozwoliłam jej dziś na późne pójście spać bo tak za nią w pracy tęsknię. A Perła mnie zaskakuje każdego dnia. Kolejne nowe jej słówka to ''boję'' co pewnie znaczy, że się boi, ''pupa'' to wiadomo, a pokazywać potrafi jak każdą część ciała, czasem jej wyjdzie ''pipa'', ale potem pytam jak? i odpowiada już ''pupa''

Jak spytałam jaka jest rybka, odpowiedziała ''taka'' i pokazała łapkami jaka mała. Nie wierzyłam normalnie, że takie słowo zna

Więc po kwadransie pytam jaka jest mama a Mała ''taka'', szkoda, że akurat na żabę w książce pokazała, ale cóż

I dziś co rzadko się zdarza na pytanie czy mnie kocha odpowiedziała, że tak

Cud
Rox wielkie gratulacje!!

I moc buziaków dla Boo z okazji 1.5 rocznicy

No to trochę tych zajęć masz
Młoda śliczny Rafałek

Kurcze aż mi się na wspominki przez Ciebie bierze co widzę fotki Twojego Maluszka

Moja Perła też niedawno taka była

Hehe. Pamiętam, że jak Martynka była po swoim pierwszym szczepieniu to też po nim była ospała, ciągle spała i to była wtedy jedna z lepiej przespanych nocek przez nią.
Eve o rany julek dopiero się skapłam, że Wiki ma już 8 miechów!! Szok!! Ja jakoś myślałam, że z pół roczku. Przeca niedawno rodziłaś

Rwelacyjne zdjęcia a kolor włosów masz super!! Sama bym taki chciała.
Klaudix Mariolcia u nas też też mały staż po ślubie bo 14 miesięcy a ile po ślubie kłótni i kryzysów było ciężko zliczyć. Chyba dopiero się docieramy.. Ale cóż. Takie życie. Coś mi się wydaje z obserwacji, że te pierwsze lata po ślubie są albo najpiękniejsze albo najbardziej bolesne. Co para to inaczej.
Liza piękne dzieciaki, Hani już tak włoski urosły

Świetnie ich ubierasz!
Elwirka gratuluję ząbka. I szczerze współczuję pobudek..