reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Kochane!

Ahh o tej babie nawet nie ma co gadac… Cieszę się tylko, że K był po mojej stronie i mnie poparł… :-) Ja bynajmniej stwierdziłam, że nie będę już przy niej się gryźc w język (bo zazwyczaj tak robiłam) Koniec miłej (dla niej) Klaudii...!!!
Zdjęcia Kochane wstawię innym razem bo zapomniałam zgrac z aparatu i wszystko w Grudziądzu zostało:-(

Vegas jaka tam dzisiaj z J?

Kasiek cieszę się, że spotkanie się udało… Fajnie tak pogadac o wszystkim i o niczym ze swoimi najlepszymi kumpelkami:-)

Liza to współczuje:-( ale faceci niestety są jacy są… A i gratuluję swoją drogą:-)

Lenka również gratuluję:-) a jak tam wyniki?

Kinga trzymamy mocno!!&&&

Dziewczyny mnóstwo rocznic i ja się dołączę Filipek wczoraj skończył dwa miesiące:-)

reklama
Kinga o to mi chodziło ze jak narazie tylko Ty sie starasz:) No nie gadaj mloda jestes;P ;)
Klaudix super! gratki dla Filipka z okazji 2miesięcznicy:) Jejku jak ja pamietam jak Mikus mial tyle w zeszlym roku mniej wiecej... A tu juz 8ego 14mies mu pyknie... :dry:

Wyniki jako tako dobre. Bo nie mam Hashimoto-a bardzo się bałam. Co do niedoczynności to lepsze wyniki niż kiedyś-ale sama zinterpretować nie potrafię-pewnie powiedzą,ze znowu na górych granicach normy-lub lekko ponad. Ide jutro do endokrynologa-ginekologa się zapisać. Wole chodzić do swojego gina -ale on nie ma takiej specjalizacji a nie chce 2 razy płacić. Musze też o tabletki anty popytać.'

Ewi- za 4 badania-takie najważniejsze 85 zł. W tym jedno ponad 30 więc i tak nieźle. Mogłam zrobić samo tsh-ale to niewiele daje. Bałam się,ze mogę mieć zapalenie tarczycy-bo jest jakaś powiększona bardziej ostatnio. Jak już będe u lekarza to chyba zrobię jeszcze usg i będę miała pewność. Jak byłam z tą babcią S w szpitalu to właśnie jakiś pan miał guzki na tarczycy. Wcale nie wyglądał na chorego. Zdrowa cera, trochę nadwagi -ale wyglądał zdrowo. Także wzięłam się za siebie. Jeszcze do dentysty muszę iść-ale tam jakoś zawsze nie po drodze.

Umi- a babcia dość dobrze to znosi. Ja wierzę,ze jeszcze z tego wyjdzie. Miała operacje-wycieli jej guzki. U mnie w rodzinie dużo osób na raka chorych było i za pozno wykryte. A tu wierzę,ze w czas jest to wykryte. Bardzo mi zależy,by Adaś pamiętał prababcie. Moja babcia umarła jak byłam w ciąży-strasznie się cieszyła z Adasia. Adaś ma jedną prababcie i jednego pradziadka(mój dziadek). I mam takie marzenie by miał wspomnienia z nimi.

Lolkak- Adaś ostatnio bardzo grzeczny, już od 2 miesięcy na nocnik robi. Teraz już super,bo woła na spacerach i wogole. Tylko na noc mu zakładam i np. do reala-bo jak robie długie zakupy to boje się,ze musiałabym leciec z nim. Ale musze się przełamać-odsikać go przed i spokojnie zakupy robić.

A moja praca kuluje. Narazie niewiele do przodu,bo wakacje -ale we wrześniu ruszam pełną parą. I napewno w grudniu dam rade. Bo do września to nie mam co liczyć,ze uwinę się z biurokracją.

A jak słodka Majeczka? Dawno jej nie widziałam:)

Klaudix- dziękuje i życzonka dla Filipka-kurcze to już 2 miesiące- u kogoś to jeszcze szybciej leci. U mnie pierwszy rok powoli sobie leciał a potem to już masakra. Teraz mam rozbrykanego 2 latka:)

życzonka również dla Daffi i Lizy z okazji rocznic:) Daffi a twój chociaż pamiętał? bo mój sklerotyk to nawet o własnych urodzinach zapomina. Dziś sobie przypomniał o rocznicy- i tłumaczył,ze przez nocki w robocie jest dzień do tyłu.

Ostatnia edycja:
Lenka oby wyniki wyszły dobrze:tak: Gratulacje dla Adasia :-) chyba nie musiałaś go długo przyzwyczajać do nocnika? na zdjęciu super wygląda jak zawsze :-)
A praca na pewno się szybko napisze ;-)

Majce wyszła górna jedynka. Teraz ma już dwie dolne,jedną górną jedynkę i dolną dwójkę;-) Szaleje jak zawsze, w dzień nie śpi (chociaż na urlopie spała nawet 1,5 godz:szok:) w nocy też wstaje :dry: A tu parę fotek ;-)
DSC06925.jpg

i z chrzcin

DSC01414.jpg

Jestem ;-):-)
dziś cały dzien na dworze :-)
ładna pogoda była w koncu :-D ;-)
młody zasypia :-D ;-)

lenka oby wyniki wyszły dobrze ;-)
lolkak ktorego września ? ? :-D
Kinga 3mam kciuki ;-)

DSC00104.jpg
DSC00016.jpg

Lolkak- wow to Maja szaleje z ząbkami. U nas wszystkie wychodziły długo. Na szczęście już na końcówce. Idzie mu druga 5-tka i całkiem fajnie to znosi.
No i fajna z Mai klusia się zrobiła. A mama laseczka jak zawsze. Kurcze patrze na suwak a ona już 9 miesięcy. Moment i będzie śmigać. A ja się zatrzymałam na małym niemowlaczku.

A tu Adaś z czerwca, muszę mu porobić fotki,bo w zeszłym miesiącu prawie mu nie robiłam.
DSC00024.JPG

Ostatnia edycja:
Hej
Ale mnie nogi bolą. Dziś od popołudnia jak tylko po pracy obiad zrobiłam to poszliśmy w 3kę na spacer a jak J pojechał do pracy tak ciągle szalałyśmy z Martynką na ogrodzie:) Po 21 Mała usnęła, ogarnęłam w domu i mam chwilę dla siebie.

Beacia
dużo szczęścia i miłości dla Was z okazji rocznicy;* No i rozumu dla Twojego Faceta;> Może jeszcze nie jest za późno..

Lenka oby wszystkie wyniki wyszło dobrze. Adaś jest ślicznym Blondaskiem:) Gratki z okazji rocznicy, dużo miłości:*

Lolkak
ale z Ciebie ładna Kobitka. Fajna fryzurka:) A Maja Pyziulka jak zawsze, ale fajna jest:) Taka radosna na fotkach, prawie jak aniołek a tu taki łobuz:D

Daffi jak tam próby dojrzałości Twojego M.?:) Ale masz dziwną dolegliwość - ja cierpię na tę odwrotną - mi to zaś za mało snu:( Małej idą 4 kły na raz, więc bywa ''kolorowo'', no i praca..
Opowiadaj co u bratowej???

Kinga to trzymam kciuki:) Może kiedyś dołączę do tych starających się młodych mam:D Ale jeszcze jeszcze.

Ewi ja tam widzę, że każda każdej stara się odpisać:)

Klaudix to czekamy na fotki. Ja moją córę kojarzę z jej 2 miesięcy ze stroju Prosiaczka:D Kiedy to było, hihi.
A z J już dobrze. Postarał się bym mu wybaczyła:D

Młodamamusia ja do 2 miesiąca życia córy też miałam full energii, nawet żeby na kompa wejść ok 6 jak J miał na rano pracę, ale potem to hohoooo, sen to była podstawa:D Ciekawe kiedy stwierdzisz tak samo:D

ViKamcia to super, że się wysypiasz:) A kiedy starania o trzeciego bobaska?:) hyhy

Liza ah Ci faceci..

reklama
klaudix widzisz już 2 miesiące:) i zaraz będzie roczek! zleci.... :tak:
Liza młoda jest młoda w TO NIE WĄTPIĘ NAWET! :-);-)nie o to mi chodziło dokładnie.
lenka dobrych wyników życzę Ci
lolkak Majeczka śliczna kluseczka mała:) i Ty ładna kobietka jestes! fajne fotki

a ja doline załapałam
mąż się rozchorował mi dziś
nici z bobaska w tym cyklu :-(

Do góry