reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jesli chodzi o spirytus do pepka teraz polozne kaza uzywac octeniseptu, w szpitaach uzywaja ja tym psiukalam i byl pomocny w gojeniu krocza najpierw mylam pozniej osuszalam papierowym recznikiem i psikualam;-)

reklama
Mazia każdy szpital ma inne wymagania, w jednym są potrzebne ubranka dla dziecka a w innym już nie, to samo z kosmetykami dla dziecka, pampersami, najlepiej jak zorientujesz się czego wymagają szpitale w Twoim mieście.

nie nadrobie Was...nie mam humoru wogole to kolega nasz zaginal. nie wiadomo co sie z nim dzieje gdzie jest napewno nie uciekl i to jest pewne a nasza kochana policja jedzie go szukac od 8 rano szkoda ze dojechac nie moga:crazy:a ja jeszcze zaraz do pracy wolalabym jechac i pomoc go szukac!

Witam was drogie. Przepraszam że wczoraj nic nie pisałam ale Paweł jak wrócił z pracy to wyburzał ściankę działową aby był jeden pokój. Nawet fajnie bo mam teraz nagrzane całe mieszkanie a nie tylko jeden pokój.
Malwina18 i Beacia858 powiedzcie mi co robiłyście na tych szkołach rodzenia??

Ja juz po zebraniu, powiedzieli jak sie ta choroba objawia, jak sie zaraża... chlopiec zarazony jest SEPSA jest w szpitalu, ale Hania pewnie nie miala z nim do czynienia bo ta choroba szybko przebiega a ona nie byla w szkole przeciez 8 dni :tak: jestem spokojniejsza (o Hanie bo choroba jest ogolnie straszna:no:) i bardziej uświadomiona co do tej choroby :tak:

Dobra lece sie pobawic z dzieciakami :-) Miki pewnie padnie zaraz bo krótko spal w dzien :*
Milego wieczorku!

Hej dziewczyny,powrocilam:-)
Nie nadrobie kazdej z Was z osobna,tylko chwile mnie nie bylo a tu tyle zaleglosci:szok: ale przeczytalam wszystko i jestem na biezaco:tak:
Witam nowe mamusie,ktore widze,sa w podobnym wieku co ja:-)

Dziekuje za rady i opinie co do butow i sukienki=* jak znajde chwile to zrobie sobie w niej zdjecie i Wam pokaze

U nas juz sie troche unormowalo,ale mialam po prostu tydzien okropny,maly od niedzieli dawal w kosc,nauczyciele mnie zawalili nauka i pracami i przez to narobilam sobie zaleglosci i siedzialam po nocach,myslalam,ze padne, przez caly tydzien nawet chwili nie mialam dla siebie,maly spal to sie uczylam,nie spal siedzialam z nim i tak w kolko,nie mowiac o sprzataniu gotowaniu czy praniu:confused2: a kilka razy musialam do szkoly jeszcze pojechac,No ale juz nadrobilam i musze sie pochwalic,ze pare 5 zaliczylam:nerd:;-) w przyszlym tygodniu mam probne matury ciekawe jak to pojdzie:confused: A zebow jak nie bylo tak nie ma,wiec nie wiem o co mu chodzilo :confused2: teraz spi,a ja mam w koncu chwile dla siebie:tak: teraz juz bede normalnie zagladac:-) brakowalo mi Was moje droge,tak to nawet nie mialam z kim pogadac,a momentami to juz mi sie plakac chcialo ze zmeczenia

Jednak dziś pojechałam z Pawłem po zakupy dla maleństwa. Jutro nie będziemy mieć tak czasu bo będzie Paweł tynkował a ja po przewijak jeszcze muszę podskoczyć. Te zakupy były niesamowitym przeżyciem dla mnie i dla Pawła. Tak bardzo chce aby już był termin porodu nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam Was moje drogie:):)

Hejka:)

Młoda93 to idź jak za darmo, a nie myśl o tym że się boisz...

Gosdia no właśnie a ja tak nie chcę;/

Gosia moja też czasami tak ma ale zasypia już jest taka czająca co jej powiem tak ma być!! Współczuję i mam nadzieję że się znajdzie...

Ewi ja też dzisiaj sprzątanie odwaliłam... A ruszaj się ruszaj bo to samo zdrowe:)

LIza
jakaś masakra!!! Ale może nic nie złapała. byłaś z nią u lekarza przecież... Co Ty nie przytomna hahaha chyba 27 października:p:p jeśli się nie mylę;)

PAtrycj
a a ja dawno nie piłam a teraz to dzień w dzień i najlepiej jakieś ciasteczko a na studiach to od tego dzień się zaczynał o przepraszam kompa odpalałam i muza:D:D Ale mądrala z niego:D:D Ale to dobrze ścisłe przedmioty mu do głowy wchodzą:)

Malwina i jeszcze się nie pokazałaś ja cały czas czekam na moje czerwone pasemka ale nie mam czasu teściową nagonić:p Jak mała lepiej??

Anula
weź nie strasz!!! Aż ja się wystraszyłam ta historią!!!

Siwa
może chce czegoś od Ciebie??

Herbata
nie narzekaj dopiero nie mogłaś się doczekać:p:p Każda mama musi swoje przeżyć:D:D

Burzowata dzielna babka jesteś oby tak dalej:)

Eh nie było mnie bo kolega wczoraj mi laptop rozkręcił i czyścił a że za pomniał z pracy jakieś gumy dziś skończył... A i mam inwalidę w domu... Nie wiem czy Czarek nie ma rwy kulszowej ani siedzieć ani leżeć ani się schylić boli go dół pleców jak diabli... Dziś prawie że dzwonił z samochodu bo nie mógł wyjść masakra...
Domi znowu dziś tak wyrżnęła że się przeraziłam a 3 razy jej mówiłam nie kręć się bo uderzysz czołem o grzejnik i po trzecim razie wyrżnęła ale polikiem ma przez cały polik siną pręgę...
A i jeszcze mojego męża olśniło i nie wiem czy padło mu na kręgosłup czy na głowę pół dnia spał a potem oświadczył że chyba jednak drugie dziecko powinniśmy sobie zrobić bo 3 lata różnicy to jeszcze ok a potem to już nie będą się dogadywać!!! 2 miesiące temu go namawiałam i nie był mowy...

Witam! Wybaczcie, że ostatnio nic nie pisałam.. ale niestety wysiadł nam komputer.. musieliśmy załatwiać nowego na raty.. a to troszkę trwało.. Tyle napisałyście, że nie da się nadrobić :)

Wybaczcie. Teraz postaram się być w miarę na bieżąco.

U nas w miarę ok.. Majka nadal nieszczepiona.. ciągle coś nie tak :(
Do tego zaczyna się bardzo denerwować przy jedzeniu cyca.. i słyszę jak jej w brzuszku bulgocze.. ciągle ma problemy ze wzdęciami.. koperek nie pomaga.. Espumisan też.. ehh.. tak chciałabym, żeby się już nie męczyła..

My niestety prawie całe dnie w domu same.. czasem jestem tak zmęczona, że nie mam siły usnąć..

Pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich mamuś i dzieciaczków:*:*

reklama
Hejka

Dziewczyny zdjecie wrzuce ale moze uda mi sie wieczorkiem
My wczoraj z siostra przemeblowanie w Zuzi pokoju zrobiłysmy i ma teraz wiecej miejsca do brojenia

Liza to przynajmniej wiecej wiesz na temat sepsy , dobrze chodzic na takie spotkania.

Młoda mama93 ja nie chodziłam do konca na te spotkania bo szybciej urodziłam , ale własnie mówili nam co trzeba ze soba wziąśc do tego szpitala , czego nie , pokazywali nam jakies filmy, uczyli oddychac , robilismy cwiczenia takze fajnie , mi sie podobało

Kasiek to teraz mozecie działac,:) zdrówka dla męza

Burzowata dasz rade na pewno . gratulacje 5

gosia91 i wiadomo coś juz na temat kolegi???

Do góry