reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Tak mi się wydaje że ok 120-150km... Mi rodzice chcą pomóc, ale chodzi też to że on też się będą musieli ze swojego domu przenosic... Tu pracy nie mają więc niczego nie tracą, a ich dom zostaje jako zabezpieczenie gdyby nie poszło... Też go rozumiem, też się boję ale kurcze nie możemy stac w miejscu, b z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej, a u nas nie ma pracy...GOSIDA nie dzieiw ci się masz prawo się denerwowac

reklama
Umi dlatego mówię że najlepiej tak w połowie roku a nie na końcu... Duża różnica rozwojowa jest między dziećmi ze stycznia a np. już z września a nie mówiąc już z grudnia;/

Wampi wiem ale chciałabym żeby się teraz jako dzieci razem bawili:)

Gosdia już lepiej też mnie dzisiaj podkurzyła

KAsiaF musiecie pogadać

Herbata nie dziwię Ci się że tak dlugo zwlekałaś z napisaniem swoich przeżyć, współczuje na szczęście to wszystko już za Tobą :tak:

Umi skądś znam ten ból urodziłam się 17października i całą podstawówkę i gimnazjum miałam jako przedostatnia w klasie urodziny :dry:

Kasiek właśnie dlatego mam dziecko ze stycznia ;-) drugie chciałabym tak z przełomu lutego/marca bo za chwilę wiosna ciepło ładna pogoda i nie trzeba długo w domu się kisić no i to przeklęte ubieranie noworodka w bluzy kombinezony,koszmar.

Gosdia kochana nie przejmuj się każda z Nas ma swoje "hople" na jakimś punkcie i nawet mi zdarza się czasami spanikować co się rzadko zadarzało.

Kasia to faktycznie gra warta świeczki jest, nie mogę Wam doradzić to musi być 100% wasza decyzja.

Uciekam do Julki bo już z J wrzeszczą z łazienki ;-)

No dobra, teraz was nadrbiłam.

HERBATA a gdzie rodziłas tak wogóle? poród nie do pozazdroszczenia, mi płożne i lekarze mówili że ja miałam ciężki, ale u mnie rozwarcie szybciej szł, więc bez znieczulenia się obyło, ale też przez mment mowili że Kacper jest duży i CC będzie... N a na koniec się popłakałam... I sobie aż fotki mojego ufoludka zaraz po porodzie obejrzec musiałam.

KAMA,UMI ja jestem z 15października ale jakoś nigdy na t nie narzekałam, ale mimo to drugie bobo chciałabym tak w lipcu, czercu rodzic , najlepiej w czerwcu... Jedne dziecko z mojego miesiąca, a drugie z M.

Ja się M nie dziwie, w końcu to jego wyrwiemy z rdzinnych stron, ja tam będe miała rodziców, kuzynów a on? fakt niedaleko będzie do jego wujków i kuzynów no ale to nie to samo co tutaj: mieszkamy bez rodziców, ale blisko do rodzinki ( no ja mam dalej ale on często są u nas albo my tam) Moi rodzice też nie chcą go namawiac, bo wiedzą że to on musi się na to zebrac, chociaż ich też to będzie wiele 'ksztował' b wyprowadzą się z miejscowości gdzie żyją od urodzenia... Ale mam nadzieje że jakś to pójdzie

Gosdia, masz prawo sie denerwowac w koncu to pierwsze bobo;-)
Kasia, moze gdy dokladnie to przemysli zdecyduje sie:tak:
Co do urodzin ja mam 1 lutego a mialam w klasie chlopaka z 31 grudnia urodzil sie po 22. Moja siostra ma ur 25 grudnia caly rok w plecy, zawsze mama z nia sporo prz lekcjach siedziala zwlaszcza w tych pierwszych klasach, pozniej nie bylo widac tej roznicy ale to tez nie regula
Maly spi od ponad godz,ja posparzatalam bo jutro kolezanki mnie odwiedza;-)teraz lece ogladac chirurgow
Dobranoc!;)

Anula ja z 2 lutego jestem:-D:-p
wampi kurcze ja tez chce takie konkursy, kiedy moje dziecko bedzie takie dorosłe:-p
KasiaF no jakie marzenia:-p u mnie kacper wstrzelił sie w urodziny swojego pradziadka, niestety nie trafił zmiesiacem ani moim ani T. no ale trudno:-p
kaamaa o widzisz potwierdziłas moją teorię:-p moja kolezanka jest z grudnia i ona biedna cierpiała, czekajac na swoją osiemnastke:-D

Anula moja siostra jest z 26 grudnia i znam dwie osoby z 31 grudnia i chłopak na cześć nazywa sie Sylwek ;-)

Wampi pochwal się jutro Waszym dziełem :tak:

No i ja powoli uciekam spać dobranoc :-)

wampi rodzina była u jasnowidza i wiemy tylko tyle,że żyje i bardzo w to wierzymy-chcemy wierzyć-cały czas szukamy ale nigdzie go nie ma:no:też mam nadzieję że się odnajdzie cały i zdrowy.
Anula ja się w szkole uczyłam o tej całej spirali pamiętam tylko że ta pani nam odradzała...ale już nie pamiętam dlaczego:sorry2:
młoda echhh słooooodki ten buziak:-D
gosdia dziękuje!:tak:

przepraszam że tylko tyle...
wróciłam dopiero z pracy.Mała spiocha. urwisuje,biega po całym domu tak,że nie wiem:-Dwszędzie jej pełno ale teraz jest na etapie ze jak widzi uchylona szafke to idzie i zamyka nic nie wyrzuca takze NARAZIE jest ok:)a gada jak nie wiem. ostatnio patrze sie na nia spod byka a ona "cio"??
Albo wychodze do sklepu a ona do mnie "oć"...-(chodz)
wczoraj mowie oddaj mi telefon a ona "ne" ja mowie "amelka" ona: "cio" a moj tata mowi jajco a ona "ajcio"-to chyba bylo jajco. Ojciec mowi matko juz nic powiedziec przy niej nie mozna wszystko łapie.
A dzis mnie moj łaskotał i wołam ała boli a Amelka w drugim pokoju słychac tup tup leci zajrzala do nas ja mowie nic mi tata nie robi i dalam mu buzi a ona "ne" i zakrecila sie na piecie poszla. Przybiegla mame ratowac:-D

hej...
pierwsza dzisiaj :szok:
Herbata dobrze że masz to już za soba :):)
Gosia szybko Ci zaczeła mówić no ale słyszałam że dziewczynki dużo szybciej mówią....

Mnie wczoraj ból głowy rozłożył nieźle.... nic mi nie pomagało dopiero o 20 jak położyłam dzieci i połozyłam sie w ciszy to ból zaczął ustępować.... Moje dzieciaki juz po śniadaniu ja kawki zbożowej bym sie napiła ale najzwyczajniej nie chce mi sie robić :-p R mnie za bardzo przyzwyczaił do tego że to on mi rano robi.... teraz kiedy ma na 9 do pracy to ja wstaje wcześniej i musze sobie sama robić :sorry::sorry: Jaka ja leniwa jestem :laugh2:

reklama
hej dziewczyny:):) Ja od rana na nóżkach... Kurcze choroba mnie rozwaliła i to na całego, Paweł tak samo chory:-:)-(.
Patrycja9009 nie tylko ty jesteś leniwa. Paweł też nauczył mnie że jak wstaje to robi nam ciepłą herbatę. Teraz jak jesteśmy chorzy to nikomu wstać z łóżka się nie chce:(:(
Brrr zimno na całego zaraz chyba w piecu będę palić aż od razu będzie cieplej:):)

Do góry