reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Anula1989 na wołyńskiej ;) to jest za przemysłowa jak bede kiedys u rodzicow na dluzej to czemu nie

anetka551 bo to w ciazy kazda kobieta ładnie wyglada to stan blogosławiony

sali04 zróbmy ten dział zamkniety ze np tam bedziemy wstawiac zdjecia i beda tam osoby z naszego watku co wy na to i tam wstawie fotki podzielilo by sie kategorie na nasze zdjecia zdjecia dzieci slubne itd

Tak w ogóle to się witam :-)

Dawno mnie tu nie było, ale nie nadążam za Wami, dzisiaj tyle napisałyście, że dopiero doczytałam :-p

ViKamcia
zrobiłam dzisiaj ten torcik, co przepis dawałaś. Fajny wyszedł, mam nadzieję, że Zuzi będzie smakował. :tak:;-)

Nie wiem co dalej pisać.. postaram się być na bieżąco :tak:

Agateczka ja nie wyglądałam ładnie w ciąży ;P nawet żadnych zdjęć nie mam, jedynie z początku ciąży. No i w sumie kilka z końca, ale to tylko twarz ;)

Agateczka ja na wolynskiej nie bywam, kiedys bylam na pogotowiu tam i z Ł u laryngologa, ja mieszkam na wojslawickiej;-)
Anetka, gdzie sie podziewalas?

Anula a wiesz, czytałam Was codziennie, ale jak już miałam pisać, to zawsze coś mi wypadało i nie było czasu :dry: spróbuję to zmienić :-p

reklama
wampi pomysł super tylko jak to zrobić żeby tylko mogły te zdjęcia widziec osoby z naszego watku???

Anula1989 jak bede sie wybierac to pare dni wczesniej poprosze o namiar do ciebie i jak bede zadzwonie i sie spotkamy

Do góry