reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANULA my sami zrobiliśmy liste kto czym się zajmuje ile gości zapraszamy... Wiem że niepomyślałaś o tym, on ma dopiero 5mieś, a mój też jest łobuz ale w kościele stanął na wysokości zadania

reklama
KasieaF fajne foty już Ci na FB napisałam że miałam mieć sesje w tesco ale dałam spokój bo już 5 godzin ją robiliśmy:/ Fajnie jak by Kacperek niósł na pewno dałby radę... Ja na pewno bym Domkę bym wzięła ale malutka była więc nawet w kościele nie była:) Też bym się rozpłakała:)

Anula moja mama to jak się dowiedziała że jestem w ciąży to liste zrobiła buhahah bo ślub miał być już natychmiast haha

Herbata mówię Ci jeszcze trochę i będziesz miała więcej czasu:) Fajnie że wpadasz:)

Gosdia i napisałaś??

Wampi bo Ty młodo wyglądasz już Ci zresztą nie raz mówiłam:)

Snoopy a dla tego w drodze imię wybrane??

My byliśmy w markecie żeby owoce do paczki kupić Mikołajowej i siostrzeńcowi C prezent kupić. Wczoraj chyba trochę przesadziłam jak krzyknęłam bo nie chciała spać i dziś co podniosę głos to beczy albo wywaliła kubek z piciem nic nie powiedziałam i w bek;/

Anula, a no już wróciłam ;)
Kasiek, oddałam moje wypociny, pewnie będzie pełno błedów ;P
Snoopy, Twoja Ala już duża da radę pewnie z obrączkami ;) a moja to w lipcu nie podoła:) w zebach by je nam przyniosła, wynajmę mojego siostrzenca chyba do tej roli.

Musze się pochwalić, ze dostałam nareszcie nowy telefon na Mikolaja, gwiazdkę i urodziny hahah ;)

Malwina18 vegas kiedys pisała że pracuje i przez to wchodzi raz na jakis czas;-) tak jak anetka napisała pewnie na dniach sie pojawi:)
KasiaF Niezła sesja:-D;-) a ja myslałam że wam Kacper obraczki niósł:-p:tak: ja w przyszłosci kiedys tam jak wezme slub to mojego wynajme no chyba ze zrobi sie z niego stara kobyła:-D
snoopy są takie specjalne poduszki i zawiazuje sie te obrączki ja byłam na takim weselu gdzie były one tak skutecznie przywiazane ze pan młody meczył sie z nimi przez jakis czas i nawet ksiadz zaczał pomagać:-D
gosidia to widze ze ten wasz mikołaj na wszystkie okazje jeden prezent przyniósł:-p:-D. Kurcze ze tez u nas na urodziny mikołaj nie przychodzi:wściekła/y::wściekła/y::-D

Dla mnie dziwna była sytuacja z Agateczką, tak na hura wszystkie pokazałyście zdjęcia z dzieciakami dziewczynie która wcześniej ściemniała i bana dostała... no ale ok, zrobiłyście jak chciałyście... poza tym ten wątek ma już dział zamknięty

reklama
Do góry