reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dla mnie dziwna była sytuacja z Agateczką, tak na hura wszystkie pokazałyście zdjęcia z dzieciakami dziewczynie która wcześniej ściemniała i bana dostała... no ale ok, zrobiłyście jak chciałyście... poza tym ten wątek ma już dział zamknięty

Tez mowilam ze ma zamkniety bo mialam kiedys dostep:-)
Nie panikujcie moze boi sie wejsc bo maz jest w domu, jak bedzie w pracy moze napisze....

Co do tego w drodze to juz postanowione chlopiec Kasjan, dziewczynka Marysia.

Ja od mojego mikolaja dostałam żyrafke do tulenia zeby mi smutno nie bylo:-D

snoopy ładne imiona wybraliście :tak:
Pewnie i tak wolałabyś się do tego "mikołaja" potulić niż do żyrafki :-D:-p

Zuzia się właśnie kąpie i niedługo idzie spać:tak: Już nie mogę się doczekać, aż się rano obudzi i prezenty zobaczy :-)

Wlasciwie to M wybral ja tylko wspomnialam ze córcia mogla by się tak nazywac, jakos sie zgodzil:-)

co do tulenia, racja.... uwielbiam sie tulić do mojego mikołaja:laugh2: nawet jak prezentow nie ma....

co tam macie dobrego na kolacje?? bo mi inspiracji brak;-)

Ostatnia edycja:
O tej godzinie kolacje? :-p
Ahh no tak, Tobie wszystko można, w końcu w ciąży jesteś :-p
Nie masz na nic konkretnego ochoty? Ja przez całą ciążę miałam jakieś zachcianki :baffled:

sali04 zawodowy żołnierz ;) pracuje w jednostce wojskowej, nie zaginęłam i nic nie skopiowałam w życiu bym takiej rzeczy nie zrobiła jestem sprzątałam i była kłótnia z m.. wyrwał zęba i przyszedł najadł się i poszedł spać nawet małej 5 min nie poświęcił i oczywiście kłótnia o święta..

ELWIRKA 25 współczuje z tym korzeniem może jakoś dacie radę finansowo bo tego nie wolno bagatelizować

umi2 u nas za ocieplony budynek jest właśnie 450 z wodą i ogrzeaniem prąd osobno

snoopy12 cała wypłata a trzeba na życie mieć także dobrze mówiłaś , że domek ci się bardziej opłaca, dokładnie M poszedł spać wiec jestem po co ma stać nade mną i czytać co piszę

wampi u ciebie to cieplutko można się ogrzać ;)
u mnie max to 24 stopnie

Liza współczuję Hani budulka wymioty to nic przyjemnego jeszcze na wycieczce ucałowania dla niej. Dzieciaczki super!

KasiaF87 fotki bombowe ;)

gosdia hej zaglądaj często

Herbata ważne że o nas pamiętasz buziaki dla córeczki

kasiek88kasiek może się przestraszyła ale minie jej to na pewno , o forum tez

Jestem ogarnęłam mieszkanie i Emilka troszkę marudziła a M przyszedł i nic nawet nie pomógł
więc musiałam wszystko ogarnąć bo nawet talerza po sobie nie umyje i chodziłam i sprzątałam
przy okazji pokłóciliśmy się o święta bo okazało się ze teściowa nie robi i nagle cała zmiana planów
a ja chciałam żeby te pierwsze święta były u nas żebyśmy w 3 je spędzili z Emilką pachnąca choinka
nastrój a on że nie.. teraz to za późno...

SNOOPY ja już po kolacji, dawno o niej zapomniałam :-p A i wyśle ci PW za chwilke

Młody już śpi, jaka błoga cisza... ja zaraz pójde się przytulic do mojego M bo się dopominał... ale ja wole w pokoju młodego spac bo w sypialni chłodnawo jest :sorry:

I proszę nie mówcie rzeczy typu " ona dziwna jest " " skopiowała fotki " to na prawdę boli to że jestem nowa nie oznacza ,że mogłabym takie świństwo zrobić. Każda z was ceni sobie prywatność i po to jest ten dział zamknięty i ja tą prywatność szanuję. Przykro mi, że tak o mnie źle myślicie:sad::sad::sad:

reklama
Moja wypłata przy wypłacie M to smiech na sali:-) ale to nie zmienia faktu ze szkoda nam pieniedzy na wynajem.

Agateczkaa poczekaj dzien, 2 bol minie i twoj spowrotem bedzie sie normalnie zachowywal;-)

KasiaF dobrze masz, u mnie Ala jeszcze pograsuje troche po 9 sie kompiemy;-) no i sie srylowa madrzy jeszcze, wymiekam totalnie:-D

Do góry