Kamiśka :)
Fanka BB :)
Kasiek to zakład stolarski, produkują je od zera ;-) nie żadne made in china, więc i poczekać trzeba
Fikusku witaj i tu :*
Fikusku witaj i tu :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Pierwszy raz zasneła sama odkąd maja swój pokój...moja Niunia az sie wzruszyłam jak ja zobaczyłam spiacaPisało że bawełniana dlatego zamówiłam sobie 3 komplety za 23zlSnoopy daj link...to jest bawełniana kora czy sztuczna??Bo cena jak za darmo![]()
z tym że i dziecięce były w rozmiarze 160x200 a 140x200 nie mogę znaleźć... 
przesadzili hehehehe
hehe, ale tak pozytywnie

:-)
? Pewnie zdolny Tymek i wszystko ok
Picie dostaje w nocy z butelki, w dzień różnie, z butelki, z niekapka (ale nie bardzo chce się nauczyć z niego pić
), albo ode mnie ze szklanki/kubka

Jak ja jem, to przychodzi i mi zabiera z talerza
I jeszcze nie było sytuacji, żeby coś Jej nie smakowało, no jak odkurzacz

I nawet na mleczakach próchnicy nie miałam;-)
w jednej karcie piszę, w drugiej czytam i przewijam, haha
Inaczej się nie da
Nie mamy aż tak daleko do siebie;-)
Piszesz doskonale, bez błędów, dziwne to jak dla mnie...
Ale ok, rozumiem, masz do tego prawo

Na pewno skorzystam jak na nas przyjdzie pora

Tak jak teraz glowa mnie boli nie czesto, ostatnio mialam taki ból przed ciążą z MikimLiza- Moja wszystkie posiłki je łyżeczką, widelcem, palcamiPicie dostaje w nocy z butelki, w dzień różnie, z butelki, z niekapka (ale nie bardzo chce się nauczyć z niego pić
), albo ode mnie ze szklanki/kubka
Często Cię głowa boli? Pomaga coś na ten ból, czy nie bardzo?
Co do buntu ludzi, to... lepiej nie będzie, niestety:-( Ba, nawet będzie gorzej z roku na rok...
A mogę zapytac jak to było, że tak późno się dowiedziałaś o ciąży? Z ciekawości pytam![]()

no ale po Hani bralam zastrzyk anty mial dzialac do konca lutego, potem proszki od polowy lutego by miec pewnosc ze nie zajde w ciaze na 100% i wsio bylo ok na badaniu gin nie wyszlo nic, przy proszkach moze nie byc okresu(chodzi mi o te dla karmiacych)... i tak bralam je nie mialam zadnych dolegliwosci, dopiero jak cos zaczelo mi sie ruszac w brzuchu zrobilam test, grube dwie krechy, wizyta u gina i 23tc
biórko ma cale z książkach itd. ;/ wiec musze przemeblowanie u niej zrobic, miejsce na szafki zrobic, no i dywany podmienie od chlopaków do niej a taki duzy do nich do pokoju... ehhh...
ale dzieci zaczely plakac cos sie pobily i mu powiedzialam ze mnie to nie interesuje i musze konczyc
podzialalo ;P