Lolkak nie poradzę moja nie ściąga a jak ściągnie to jej zimno zaraz
Kamma czekam na fotki
Marsini nie martw się też tak miałam wstawałam 2 godziny zajęć przychodziłam spałam do wieczora zrobiłam coś i znowu spałam w wakacje to samo wstawałam jadłam śniadanie zasypiałam

U Was te trzęsienia to częste dobrze że nie mocne na prawdę było... A jak będzie dziewczynka to po babci??
Wampi to Ci psikusa wyciął
KasiaF nie ślisko u Was ja wyszłam na podwórko to myślałam że się wywalę
Out teraz potraktowaliśmy go czymś takim że zlazł calutki nawet w łazience a tym samym preparatem brał szwagier C 7 lat temu i dopiero wylazł. Współczuję sytuacji z rurą;/
To nawet nie są Twoi znajomi jak tak się zachowują... U nas tez są takie laski ale na szczęście dwie i reszta spoko trzymamy się razem chociaż ja i kilka koleżanek jesteśmy nowe i bardzo miło nas przyjeli...
Liza ale Ci dobrze
Anula mi się druga podoba taka zgrabna
No już nie śmierdzi ale poczekamy do jutra bo na opakowaniu było 48h minimum więc pal licho my ale nie chce żeby Domke coś zaszkodziło po całym tym układzie pierwiastkowym...
W domu ogólny sajgon... Domka cały czas grzebie w kosmetykach bo oczywiście łazienkę też tym czymś potraktowaliśmy właśnie przed chwilą ją zmywałam bo wymazała się czarnym cieniem i jak diabełek wyglądała

Dziś na obiad zrobiliśmy zapiekankę pyyyyyyyyyycha ale tyle wyszło że na jutro jeszcze będzie