reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Gosia – no w końcu idziesz do Gina!!!

Myrsini do końca ciąży 10 razy zmienisz zdanie co do wózka a ile się ich naoglądasz i innych rzeczy …ło matko
Quinny mam ja - spidi tak by to w ponglisz brzmiało :-D bardzo badzo dobry wózek i słowa złego nie powiem na mojego 3kołowca ale to kwestia gustu przyzwyczajenia, jestem dosyć wysoka i nie wyobrażam sobie spacerować z parasolką spacerówką a quinny pod tym względem jest super. Gondola też była świetna – dla mnie 5+

Anettka551 ja tez miałam Lunę i też czarną hahaha… tyle że kotkę bo wiesz że Luna to księżyc prawda pasuje jak ulał do czarnych zwierząt
Dorota- ale masz fajne cycki i kolor włosów też ;-) i cała ładna jesteś!

Liza czy mogę się do Ciebie wbić na obiad? Mniaaaam Królik !!!!

Malwina Czarnogóra jest piękna! Dobry wybór tylko wybrzeże … Rosyjskie .. kto był ten wie :-D
I taka drobna uwaga - nie jeziora Plitvickiego tylko ... Jezior Plitvickich :-) to zespół jezior kaskadowych :))))

Kaamaa - w temacie Chorwacji KOCHAM !!!!

jeżdżę rok w rok od 2006 roku :) czuje sie niemal jak specjalista hahahah
Myrsini wyspa Hvar bardzo ale to bardzo piękna:-) ale dosyć droga...jak to wyspa

ja nie wiem czy jest jakieś miasto którego nie zwiedziłam jeszcze w Chorwacji - całe wybrzeże zjechałam :-) OD Puli aż po Czarnogóre :) najbardziej uwielbiam Dalmację of kors cały dół od Makarskiej mniamniuśny :)))
Najczęściej 7 dni spędzałam w miasteczku PLAT 10 km od Czarnogóry i Dubrownika a potem w górę i zwiedzaliśmy wszystko i spaliśmy wszędzie :)))

To takie Państwo do którego z nią na dzień mogłabym się przeprowadzić :-) serioo kocham uwielbiam!!!
Nie tylko kraj - uwielbiam Chorwatów !!!! nie w sensie facetów :) ogólnie - narodu !

a Jeziora Plitvickie to jedno z pięknieszych miejsc na świecie :-)

Ostatnia edycja:
Ale mi się zachciało wakacji ...
Kaama, a te wózki fakt są strasznie drogie. My kupiliśmy w komiesie za 870 z fotelikiem i z adapterami. Był w sumie jak nowy ... Zero rys itp.

Idę położyc spac moje dziecię.

Ja też miałam sporo zwierzaków, szczególnie jak mieszkałam w domu. Tam to miałam, żółwia wodnego, żółwia stepowego, papugi faliste to chyba z 8 ich miałam, ryżyki ( takie ptaszki), psa, królika, chomiki 2, kota, ryby. Jak sie przeprowadziłam to pote miała jeszcze jednego psa ( bo pierwszy zdechł), kolejnego chomika i kanarka, potem znowu ryby, a teraz królika:eek:. Ale sie tego uzbierało:szok:
Myrsini ten grecki to ma podobne litery do ruskiego:-p, przynajmniej niektóre zapisuje sie podobnie i podobnie odczytuje wnioskując po pisowni fonetyczne ( chodzi mi o tą pisownie naszymi zwykłymi literami). Ps. dla mnie nasze są zwykłe bo sie na takich wychowałam, żeby nie było:-p
lolkak ja do wiosny odliczam już od grudnia:-D:-p. Racja te mrozy są na prawdę wkurzające:sorry2:
dorotar bardzo ładnie ci w tym kolorku

Co do Chorwacji, i Chorwatów to sie nie wypowiem bo tam nie byłam:-p

Rox dzięki za poprawkę:)

Własnie teraz Zuzia już jest duza i chcemy zacząć podróżować . Oczywiście na ile nam pieniądze pozwolą . Kupiliśmy Multivana z łóżkiem i chcemy na około 2 tygodnie wyjechać .

Kamatak na zjeciach te jeziora Piltvickie jest mega piekne a na zywo musi byc 100 razy piękniejsze

Ostatnia edycja:
jak przyjdę do domu to mogę Wam pare fotek wstawić z różnych wypadów na Plitvice wstawić ;-) bo nazbierało mi się troszkę :)))

reklama
Do góry