reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

He he a miała inne wyjście, niech chodzi z dziećmi jest super.

JOANKA a to,że chce syna i nie znaczy że go wyprodukuje, he he:-D:-D:-D

Dobra Mela do przedszkola wróciła to ja do ćwiczeń muszę wrócić. Idę na rowerek i na skakankę.

reklama
Lolkak ja mam cały dół krzywy;/

Dorotar
to trzymam kciuki żeby już się u Was choroby skończyły&&&

Joanka
współczuję złego humorku;/

bee mam nadzieję, że rodzice jednak tak źle nie zareagują ;-) ja mojemu tacie powiedzialam od razu jak wróciłam od ginekologa, tzn przyszłam i płakałam i on sam się domyślił :-D a mamie napisałam smsa :-D bo akurat wtedy nie było jej w Polsce :-p dzień po smsie wróciła do domu :-p

Co do anty i ciąży to słyszałam o takich przypadkach :tak: ale nie wiem czym to jest spowodowane, antykoncepcja wtedy musiałaby być przez coś osłabiona.
Ja od dłuższego czasu biorę tabletki i póki co w ciąży nie jestem ;-)

Aaa no i ja też miałam taką bladą drugą kreseczkę, ledwo widoczną i jak widać w ciąży byłam :tak:

Liza Hania dalej chora? Poszła już do szkoły czy jeszcze ją zostawiasz w domu? ;-)

gosdia spóźnione życzenia dla Zosieńki- STO LAT!! :*:*

wampi u mnie to bardziej jesienna, od rana deszcz leje :baffled:

sali
taki stały zakładacie? Czy ściągany?

kasiek to Domka dłuugo śpi, moja też dzisiaj nawet dała pospać, bo o 8:30 się obudziła.

EWI super wieści :tak: jak dobrze, że rośnie.

Aneta na poczatku to chyba nie ma wyboru i sa ruchhome tylko aparaty tym bardziej ze ma jeszcze mleczne zeby które wypadaja;)

My jedziemy po tapete,moja kuchnia zaczyna sie robic ładniutka,nie ma to jak mała zmiana a cieszy oko;))

Sali ja w wieku Tymka też nosiłam wyjmowany aparat, dopóki nie ma stałych wszystkich zębów stałego nikt nie założy.
Dopiero teraz się połapałam że Tymek jest w wieku chrześniaczki J (2dni temu skończyła 8lat) też w tym roku macie komunię?

UFFF zdycham, 20 min na rowerku, 100 skoków na skakance, przerwa na karmienie malca i 200 skoków następnych.

wampi no tak, dlatego napisałam by cos wiecej skrobneła tutaj ;-)
bee90 no ja bedac w ciazy tez tak czasem mialam, ale czekaj moze i okres przyjdzie:tak: wszystko mozliwe...

O jeszcze 9 postów i mi 6000 post strzeli :-D

niestety zdarzają się i takie przypadki, że fasolka się zapładnia, ale nie zbyt dobrze zagnieżdża i wypływa wraz z okresem ;/

reklama
Zgadza sie...Tymek za rok ma przyjecie,juz mnie zoladek na sama mysl boli;/
Dorotar ja tez ostro cwicze,musze co najmniej 5 kg zgubic ale chce tylko z brzucha:-Dda się tak??
Teraz robię 200 brzuszków dziennie,nie chce żeby nogi mi schudły i tyłek;/

Do góry