reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Co do anty i ciąży to słyszałam o takich przypadkach :tak: ale nie wiem czym to jest spowodowane, antykoncepcja wtedy musiałaby być przez coś osłabiona.
Ja od dłuższego czasu biorę tabletki i póki co w ciąży nie jestem ;-)

Aaa no i ja też miałam taką bladą drugą kreseczkę, ledwo widoczną i jak widać w ciąży byłam :tak:

Liza Hania dalej chora? Poszła już do szkoły czy jeszcze ją zostawiasz w domu? ;-)
Ja z Danielem nie brałam zadnych leków, (karmiłam piersią wiec nawet nic mocnego nie moglam brac jak juz;-)) Tabletki brałam terminowo, do tego zastrzyk mial działac do konca lutego ja od polowy zaczelam brac tabsy by miec pewnosc ze dziala i dupa zaszłam :-D
Hania w domku jak narazie jeszcze, jutro badz w czwartek juz napewno pójdzie do szkoly :tak:

od samego czytania już się zmęczyłam, takiego ma dziś lenia :-D
:-D heheheh dobra jestes :tak: :happy:

reklama
SALInie wiem czy się tak da, myślę że jak będzie spadać to powoli z wszystkiego, ja chcę 8, zaraz idę z Melą do kuzynki by z jej synkiem się pobawiła to się zważę.
Używała któraś z was jakiś suplementów wspomagających odchudzanie z apteki i czy są jakieś dla matek karmiących>?????

Ja swego czasu jadłam tylko błonnik i l-karnityne.
Chyba nie jadlabym niczego karmiac dziecko,poza tym podobno jak sie karmi to szybciej sie chudnie;)

E tam z tym karmieniem i szybszym chudnięciem u mnie to nie prawda i jak Amelkę karmiłam też nie chudłam i teraz też, myślałam że schudnę jak na tą dietę bez nabiałową pójdę z powodu skazy a tu d...a/

dorotar ale ty jakas taka gruba nie jestes wiec moze dlatego te kg tak ciezko idą?
Ja przy karmieniu Mikolaja schudlam do wagi sprzed wszystkich ciąż w 3mies... ;P a po wczesniejszych ciazach tak łatwo nie bylo niestety... ;] przy karmieniu piersia raczej zadnych suplementów nie wolno brac :no:

Elwirka wspolczuje trzymajcie sie!!!!!!!

LIZA no jakaś gruba nie jestem ale źle się czuje i przy moim 150cm wzrostu te 58kg to sporo. Choć u mnie cycki z 5kg ważą:-D:-D:-D

Sali m nie też coś nowego zawsze cieszy:)

Dorotar ja też chyba przy Tobie się zmotywuje:p

Elwirka
ojejku współczuję biedne maleństwo...

No ja przy karmieniu piersią w ciągu miesiąca wróciłam do wagi sprzed ciąży na zdjęciach ze chrzcin to jestem strsznie wysuszona mama koleżanki jak przyszłam do niej powiedziała że wyglądam jak szczurek z zapadniętymi policzkami:p Ale no niestety teraz mam 6 kg nad programowych:p

Liza a co z Małą czarną chyba miałaś jakiś kontakt z nią??

dorotar no widzisz, wiec moze pociwcz i jakos to ruszy?kasiek napisałam jej esa od razu - jak odpisze to dam znac, chyba ze sie odezwie tutajMilego wieczorku:-)

reklama
Witajcie drogie mamy przyszłe i obecne. Bardzo przepraszam za moją długą nieobecność, ale nie miałam internetu jak już naprawił się to był szpital. i tak miałam przez pewien czas. Jeszcze problemy ze zdrowiem były więc nie myślałam aby usiąść przy laptopie i coś porobić. Od razu przepraszam ale was nie nadrobię jest tego tak dużo, że chyba tydzień by mi to zajęło. A więc tak 23.02.2012 roku urodziłam śliczną córeczkę. Na imię ma Wiktoria. Waga: 2990g, wzrost 53cm.
Jestem bardzo szczęśliwa bo urodziłam o własnych siłach ale "prawie" skończyło się na cesarskim cięciu, gdyż odeszły mi zielone wody a nie miałam żadnych skurczów. Dopiero jak dostałam kroplówkę to za pół godzinki ruszyły pierwsze skurcze. Mój poród trwał 3 godziny 55 minut. Córa dostała w każdej minucie po 10 punktów w skali apgar. Niestety zostałam szyta, gdyż malutka bardzo chciała wyjść na świat z rączką. Dołączam zdjęcia malutkiej. IMG_20120223_163006.jpgWiktoria.jpgZdjęcie0013.jpg

Do góry