aleksandra87
Fanka BB :)
Aleksandra ja od zawsze chcialam miec wiecej niz 2 dzieci. ale czy bede miala?? niewiemtak na "starosc" sobie corcie urodzić fajnie by było
chociaz i z 3 synka bylabym zadowolona.
Tylko działać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aleksandra ja od zawsze chcialam miec wiecej niz 2 dzieci. ale czy bede miala?? niewiemtak na "starosc" sobie corcie urodzić fajnie by było
Ja jak bym chciała rodzić w innym też 40 km bym miała . A w godzinach szczytu też zeszło by dłuugo . więc przeżyje tuMILENAA - aż tak ? wiesz zanim zaczniesz rodzić na poważnie to trochę raczej minie ;-) ja przy drugim dziecku chce wrócić do tego samego szpitala a teraz będę mieć 40kmobym nie zaczęła rodzić w godzinach szczytu bo w korkach to mi 2h zejdzie
![]()
Ja też teraz czekam , a jak przyjdzie co do czego to panikaa gdy sie zaczelo oddalabym wszytsko zeby to jeszcze nie byl porod![]()
Witam i ja . Śliczny synekwitam mamusiejestem mama Oskara i chyba mlodą rocznik 88
zalicze sie do waszej grup ?
![]()
To do roboty !!!Aleksandra ja od zawsze chcialam miec wiecej niz 2 dzieci. ale czy bede miala?? niewiemtak na "starosc" sobie corcie urodzić fajnie by było
witam mamusiejestem mama Oskara i chyba mlodą rocznik 88
zalicze sie do waszej grup ?
![]()
A no uparta , upartaMilenaa uparta ta Twoja córcia że wyjść nie chce jeszcze.