reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Renata podziwiam , ja drugiego nie chce:tak:
Ola moj i tak pewnie bedzie w dzien raz spal:confused:u nas ciemiaczka tez brak. Waga 10,5;-)U nas ostatnie szczepienie w listopadzie i dobrze bo z kasa krucho

Ostatnia edycja:
No to powiem wam że Daalej nic . Z P próbujemy jakoś to przyśpieszyć , ale nic to nie daję . Czeeeeekam dalej ... Miałam iść do gin i nie idę bo pogoda do du** , pada i zimno . brrr

MILENAA - aż tak ? wiesz zanim zaczniesz rodzić na poważnie to trochę raczej minie ;-) ja przy drugim dziecku chce wrócić do tego samego szpitala a teraz będę mieć 40km :-p obym nie zaczęła rodzić w godzinach szczytu bo w korkach to mi 2h zejdzie :-D:-p
Ja jak bym chciała rodzić w innym też 40 km bym miała . A w godzinach szczytu też zeszło by dłuugo . więc przeżyje tu :happy:

a gdy sie zaczelo oddalabym wszytsko zeby to jeszcze nie byl porod:-D
Ja też teraz czekam , a jak przyjdzie co do czego to panika :baffled:

witam mamusie :) jestem mama Oskara i chyba mlodą rocznik 88 :) zalicze sie do waszej grup ?:sorry2:
Witam i ja . Śliczny synek :happy:

Aleksandra ja od zawsze chcialam miec wiecej niz 2 dzieci. ale czy bede miala?? niewiem :) tak na "starosc" sobie corcie urodzić fajnie by było :) chociaz i z 3 synka bylabym zadowolona.
To do roboty !!! :-p:-p:-p:-p:-p

Miłego dnia ...

Hej dziewuszki;-))
Nie bylo mnie 2 dni a taka produkcja ze szok, ale na szczescie nadrobilam;-)

U mnie ciagle bez wiekszych zmian.. No moze chodze bardziej senna i ok 15 jestem zmordowana a spie do 9-10. A o 22 to juz odlot zaliczam hehe. Piersi mam takie nabrzmiale a tak bolaaa ze hohoho... Brzuch czasem pobolewa, czasem nie.. zalezy czy sie narobie czy nie:)
U nas dzis pogoda srednio na jeza.. niby slonce delikatne jest, ale wieje wiatrrr... Pranko sie pierze a ja sie biore za ruskie pierozki.. mniammm:-)

Witam nowa mama, sliczny synus;-)

Zajrze do was pozniej:tak::-)

Cześć dziewczyny my dzisiaj troszke pózniej wstalismy pewnie to prez ta usypiajaca pogode ;pp deszcz leje wiec na spacerek nie wyjdziemy:-(

Przy okazji prosze was o wsparcie ziomków z mojego miasta potrzebne są głosy Zagraj u Kuby Trzeba klikac tą łapke w kółeczku i cos tam chyba jeszcze juz sama nie pamietam ;)

Ale bardzo was prosze ! :D Z góry dzieki;**

witam mamusie :) jestem mama Oskara i chyba mlodą rocznik 88 :) zalicze sie do waszej grup ?:sorry2:

witam
śliczne fotki. poprosze na PW namiary na FB

Milenaa uparta ta Twoja córcia że wyjść nie chce jeszcze.

dziś zimno. ale nie deszczowo. po 8 sąsiedzi zaczeli hałasować bo opcieplają budynek obok.
a i mój B sms'em o 7 obudził. "podudka bo okradna". a tak z nudów napisal i chce zobaczyć czy się odegram.
Macie jakieś pomysły?? (obudziłabym go zimnym prysznicem ale on nad morzem w pracy a ja w Bydgoszczy więc coś innego muszę wymyśleć).

Soksy cudowny Oskarek a Ty laseczka;) Chętnie linka:) Oj przyjechał brat męża z 3 tygodniową Marysią:) I jeszcze trochę urzędowych spraw;)

Anula oj jeszcze tyle przed Wami teraz to Ci się mały rozkręca:p

Renata zdrówka:)

Ola ojoj biedaczek... Ile ma długości??

Magda a kiedy masz wizytę u lekarza??

Maleństwo
szkoda że nie jesteś bliżej terminu bo byś powiedziała że rodzisz:p:p

Na FB wrzuciłam zdjęcie Domki z maleńką siostrzyczką popołudniu może się pobawimy i jakąś sesję im zrobimy:) Domka tylko tą maleńką zyje;)

Hej ja pranie wstawiłam zaraz siebie do "prania" wrzucę :-p pokój ogarnę i będzie wsio na dzisiaj :-D :-p resztę K zrobi jak z pracy wróci :-)

SOKSY - ale masz ślicznego synka :-)

ALEKSANDRA - hehe trzeba wciągać brzuch :-D:-D ot cała moja tajemnica :-D ;-) ...a wiesz muszę Ci powiedzieć że nie podoba mi się ten kolor co masz :sorry: o niebo lepiej w czarnych wyglądałaś ;-)

MILENAAA - a lekarz z urlopu już wrócił ?

SZALOM - no pogoda do dupy :sorry: ...co do głosów to musisz chyba jeszcze napisać na kogo ten głos oddać :-p

reklama
Milenaa uparta ta Twoja córcia że wyjść nie chce jeszcze.
A no uparta , uparta:tak::tak::tak::tak:

femme Właśnie nie wrócił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziś go jeszcze nie ma , a jutro święto , pójdę dopiero we wtorek za tydzień

A jestem zła:wściekła/y: Czekam na telefon i dooooopa , dalej go nie widać , ani się do nich dodzwonić nie da ani nic brr ..

Ostatnia edycja:
Do góry