Olcia pokonczylismy szkoly, T mial tu zapewniona bardzo dobra prace, dobrze zarabia, ale co z tego? Jego matka to nawet nie chce slyszec o naszym zjezdzie.. debilka.. powiedziala ze ma stala prace i ma siedziec;/ ehh ona w ogole bez serca jest.. bo nie mozna tesknic i w ogole.. ja jestem bardzo zzyta z rodzina i dlatego tak mi ciezko.. tymabrdziej ze tutaj nikogo nie mam;/ tzn kuzynka T.. ale ost nasze kontakty uschly, bo denerwuje mnie jej zachowanie.. a kolezanki ktore tu sa to mieszkaja w roznych czesciach Anglii... Teraz ostatnio zaczely mnie tak nachodzic takie mysli.. no ale narazie roznie z kasa jest mimo ze T zarabia tyle ile zarabia, ale pochlonely nas wydatki majowe i wszystko poszlo co bylo..;/ No a teraz jakbysmy zjechali? To nie wiem jakby to bylo, wiec dlatego trzeba tu byc.. tymbardziej dziecko w drodze.. moi by pomogli.. T matka nie wiem.. z nia roznie, zalezy jak wiatr zawieje.. Ost uslyszala jak mowilam do T ze moja mamcia zamowila kolderke do lozeczka na allegro i cos tam jeszcze, akurat ona na skype z nim gadala i juz gumowe ucho i ona mowi tak szybko kupowac to glupota, no ale jak sa tacy bogaci i ch stac to niech kupuja, ja nic nie kupie bo nie mam pieniedzy, chyba ze cos trafie na lumpach..;/ A moi rodzice bogaci nie sa, maja 4 dzieci na utrzymaniu w wieku szkolnym, mama teraz akurat nie pracuje i latwo nie jest.. ona gwiazda siedzi w Niemczech i nie ma na nic i od nas probuje jeszcze ciagnac..;/ jedynie dobrze ze T zawsze za mna stoi..
Na swieta ma przyjechac do PL, no ale ona jeszcze nie wie, bo to roznie z kasa i z wolnym.. chodzi o to piewsze oczywsicie.. To ona mowi ze my mamy przyjechac w 1dzien swiat na 1 lub1-5 tygodnia, a jedziemy tylko na 2 tyg..A ja mowie do niej ze ja mojej rodziny tez nie widzialam pol roku a ona ze siostra moja byla w sierpniu..;/ chora chyba jest.. 600km to polowa drogi do Anglii.. ja dziekuje.. nigdzie nie jade.. chce to niech sam jedzie.. ostatnio stara sie byc mila i nie dogaduje nic, tylko dopytuje czy bede dostawac jakas kase i kiedy no i ILE .. jakby to bylo wazne.. ja sie martwie zeby z dzidzia bylo ok, a ta tylko kasa i kasa... ZLOTOWA jedna..
Anula maly robi tobie jakby na zlosc.. mowisz nie a on i tak to zrobi.. jedyne co to musisz miec chyba oczy dookola glowy.. takie wiek teraz ma buntowniczy.. i nie pozwalaj sobie na to zeby cie bil, bo bedzie coraz gorzej..
Ja gotuje wode na kopytka, w trakcie robienia oddalam sniadanko.. ahh te uroki ciazy.. matko..

Pierwsze 3msc nie zwracalam a teraz wymioty sobie o mnie przypomnialy...;/