Anulk@...Ja do dziś pamiętam jak ryczałam jak głupia jak moj K przychodził po pracy o 4 i szedł robic na mieszkanie zapierdzielał jak głupi wiem, cierpiałam na tym ja i Naduska po mało czassu spędzaliśmy razem ale naprawde warto było, od listopada 2011 do pazdziernika br remontował... od a do z począwszy od nowej instalacji, ciągnięciu ogrzewania z piwnicy, tzn rurek na 2 piętro bo piec kupilismy nowy i wstawilismy z boilerem do piwnicy. kupa pieniedzy, mnustwo czasu do tego jeszcze w tym roku we wrzesiu sie bronił, w międzyczasie jak robił remont w wolnych chwilach pisał prace licencjacką. Obronił sie na 4! Ja zdałam prawo jazdy na które poszło 4000zł zdałam za 9 razem.... ale wazne ze juz jest... nawet auto sprzedalismy zeby było łatwiej a jezdzimy tescia jak jest potrzebne.
Mój K własnie poszedł do pracy, dzis wypłata liczył ze w tym miesiącu wyjdzie ładna, ok 4 tysięcy.. ale nie dziwie sie połowe początek pazdziernika był w delegacji a tam są ładne pieniązki.. znow zacznie sie zezon budowlany od przyszłego roku jak sie ciepło zacznie robic i bedzie wyjeżdzał na tydzien dwa, ale wiem ze to wszystko robi dla nas... Naduska jest jego oczkiem w głowie mimo ze bylismy ze sobą pół roku czasu jak zaszłam w ciąze cieszył sie jak głupi, dobrze ze mam takiego Kamila bo nie wiem co bym zrobiła, znam przypadki od nas ze zachodzą dziewczyny w ciąze a chlopaki większośc czasu siedzą pod parasolami z kolegami, dobrze ze moj K nie pije, dzięki niemu skonczyłam szkołe bo znając zycie jak bym sie trzymała tego towarzystwa co kiedys nie wiem jak bym skonczyła...naprawde. Skonczylam liceum dla dorosłych ze względu na ciąze, mature zdałam tylko z polskiego w przyszłym roku podchodze do matematyki i niemieckiego. Teraz zapisałam sie na studium 2 letnie Technik Administracji, jak dobrze pójdzie w przyszłym roku dam mojego potworka do przedszkola a ja poszukam jakiejs pracy, Kiedy tylko jest możliwośc dorabiam dobie na targach albo degustacjach jako hostessa zawsze to jakis grosz
I konczy mi sie kawka, Nadusia spi a ja surfuje po necie^^
A o to pare naszych fotek bo nie wiem czy kiedys wstawiałam