reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina ile i kiedy dziecko ma operacje zależy przede wszystkim od szpitala. U nas zastawkę dziąsła robią dopiero między 6-7 rokiem życia. A w IMiD w Warszawie wszystkie operacje są robione maksymalnie do 3 roku.
My ze względu na to, że przy zastawce ma mieć również korektę nosa zdecydowaliśmy się jednak jechać do Warszawy a mamy ok 500 km w jedną stronę.
Happy to chyba jak każde dziecko. Między Oliwią a Damianem jest 6 lat różnicy i potrafi naprawdę dużo pomóc ale i nerwów napsuć również

reklama
Matko czy wy tez takie senne jesteście? ja przysnęłam bo nie mam siły wyszłam z małym na spacer ale tylko pół h bo nie mam siły i mam wyrzuty bo niunio by jeszcze pospacerował. Posadziłam go na łóżku i przysnęłam przy nim. Siostra teraz daje mu jeść zaraz pójdzie spać i ja z nim. Tam mnie plecy bolą że szok.:-(

Happy, wampi mnie juz nosi w jednym miejscu usiasc nie moge :-D
Asik ja jak bede miala drugie to za min 4 lata, no ale zobaczymy czy cos z tego wyjdzie ;)

Idę zaraz wyprostować włosy i sie ubrac jakos bardziej wyjsciowo niz w dres. Potem o 18 mleko dac malej i ja ubrac trzeba przy tym bedzie istna apokalipsa wiec wole zaczac wczesniej bo samo ubieranie to ze 20 min zejdzie tak sie drze.

Happy szkoda ze nie mieszkasz blizej;) Tez sie nudze dzis bo T dluzej w pracy musi zostac..;/
Papitka a moze to po wczorajszym wieczorze?:D hehehe:D:D
Paulina ojj takie wyczekiwanie jest najgorsze:p My jak do Pl lecielismy w maju pierwszy raz od przyjazdu do UK to na lotnisko musielismy pojechac kilka godz wczesniej bo nie mial nas kto zawiesc, a ze metro do 12 jezdzi to metrem do centrum i z centrum na autobus i dopiero na lotnisko.. Bylo mega zimno, mielismy mega wielkie bagaze.. ale tak bylam szczesliwa ze sie zobacze z rodzina ze nawet nie balam sie leciec samolotem.. chociaz sie zarzekalam wiele razy ze nigdy nie wsiade:p wszystko bylo mi jedno:p Jak w samolocie zaczelam przysypiac to pilot mowi ze za 20 min ladujemy hehe ;)

Bylam na zakupkach w funciaku.. fajne rzeczy udalo mi sie wyrwac;)
A teraz leze pod kocem pije cieple cappucino i zajadam sie pączuchem;)
Piecyk dalej nie dziala, zimno jak w d***e.. zgasl całkiem a go jest tak cholernie ciezko odpalic, ze czekamy na goscia ktory wroci z pracy i przyjdzie go uruchomic..;/ ehh
Dziś obiadku nie robie:p Zostalo troche salatki, kiełbasy.. trzeba pozjadac a nie marnowac haha:p Jakby to tesciowa rzekla:p

Magda ja tez sie zarzekalam ze nigdy do samolotu nie wsiade a tu prosze, prawdopodobnie w maju/czerwcu lecimy z Nikolą do Szwecji :)) tego to sie dopiero doczekac nie moge haha :-D Jeszcze 3h i jedziemy..

reklama
Magda na miesiac chyba polece no ale zobaczymy, wsumie to mnie tu nic nie trzyma ale na stale nie chce tam leciec, tak samo moj A. :) teraz chce kupic auto, odlozyc kasiorke i wraca na stale prawdopodobnie pod koniec roku. Moj A. przyjezdza roznie ale maksymalnie nie ma go poltorej miesiaca. np 31 lipca polecial a miesiac pozniej byl na tydzien, potem 13pazdziernika-30pazdziernika, 13 grudnia-3stycznia no i dzis przylatuje prawdopodobnie na trzy tygodnie. No i potem przyleci na swieta :)

edit:
A jak trafia na okazje RYANAIR to leca za grosze. Na moj porod przylecial za 2zl a polecial za 70zl :)

edit edit:
spadam dziewczyny bo Nikola spi to sie wyszykuje. Odezwe sie wieczorkiem albo jutro. BUŹKA :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry